Zásada : Plavy 1:5 (1:2)

26.07.2022 14:48

NE 24.7. 18:00 hřiště Zásada

Zásada : Plavy
1:5 (1:2)
⚽️⚽️Balatka David
⚽️⚽️Jandura
⚽️Jiri Rimsky

Daniel Průcha
Svačina Votoček Černý Nosek
Pekelský Zonyga Pátra Balatka David
Rimský Prousek Vl.
II.pol ( Lála, Jandura, Balatka Jakub, Balatka Zdeněk )

PU v Zásadě po prvním týdnu přípravy. Velké množství omluvenek, přesto 15 lidí. Všichni dostali nejméně poločas zápasu.
Celý zápas se nese ve stejném duchu, kdy jsme lepším týmem. Snažíme se o kombinaci bez zbytečného nakopávání, což se celkem daří. Největší naší slabinou je dnes zakončení! Máme obrovské množství vyložených šancí, ale i ty nejvyloženější nejsme schopni proměnit. V první půlce můžeme dát snad 8 branek, ale úspěchem končí jen Pěkná střela Rímského a podobné zakončení levou nohou Davida Balatky. Zásada brání a je nebezpečná hlavně Mrkvičkou v brejkových situacích. Po jedné takové inkasujeme excelentním zakončením lobem právě Mrkvičky, který ukazuje našim střelcům jak dát branku z minima šancí.
Druhý poločas prostřídání 4 lidí. Domácí lehce odpadávají fyzicky bez možnosti dalšího střídání. Další naše branky střílí nestárnoucí Jandura. Z penalty, kterou si sám vybojuje a další po skvělé akci Davida Balatky a po jeho centru. Druhou svou branku v zápase dává taky David Balatka po chybě domácí obrany a golmana, kterou si vybojuje aktivním pohybem a napadáním hluboko na soupeřově polovině.
Dneska slušný zápas až na tu produktivitu hlavně v prvním poločase! Velice zajímavé individuální výkony některých hráčů na nezvyklých postech.

ÚT   18:00 trénink Plavy
ČT    18:00 trénink Plavy
NE    18:00 PU Pěnčín B v Plavech

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.