Zápasy Plavského fotbalu v 16. týdnu 2017

26.04.2017 08:46

Jablonec n. Jiz. – Plavy „A“: 4:3 (3:1)

Ve středu 19.04. hrály Plavy „A“ dohrávku v Jablonečku.

Sestava: Nežádal – Votoček, Jelínek, Prousek (61. Jón), Plný (80. Pekař) – Rimský, Lejsek, Lupa, Černý – Kohoutek, Toman  (připraven Jandura).

První poločas začali hosté dobře a v desáté minutě se ujali vedení brankou Tomana z trestného kopu z boku, který nikdo netečoval a skončil až v brance. Potom ale úplně přestali hrát a domácí je zatlačily a otočily skóre ze dvou rohů a povedenou akcí z boku s přihrávkou pod sebe a zakončením. Poločas tedy 3:1 a v kabině hostů nebylo dobře.

Druhý poločas byl ze strany hostů lepší v nasazení a důrazu. Hra se vyrovnala a Plavy si začali vytvářet brankové příležitosti. Tu první ještě Rimský nasměroval do tyče, ale další dva nájezdy na domácí branku proměnil a bylo  v 82. minutě 3:3. Jenže namlsaní hosté chtěli dovézt zápas až k dokonalému obratu a místo poklidného dohrání zápasu za bodík z venku po sérii chyb v nastavení inkasovali čtvrtou branku v 92. minutě a neměli nic.

Zápasu dvou rozdílných poločasů by spíše slušela remíza, ale nakonec byly šťastnější domácí….

 

Pěnčín – Plavy „A“: 4:0 ( 2:0 )

Sobota 22.4., UMT Mozartova

Sestava: Škaloud – Jón, Votoček ( Trmal ), Prousek, Černý Michal – Rimský ( Svačina ), Lupa, Lejsek, Pekař – Kohoutek ( Lubas ), Toman

Měla to být zajímavá konfrontace prvního s druhým v tabulce, ale přesunem na obrovskou UMT a také značně zdecimovanou sestavu hostů se stal zápas nudnou povinností s jednoznačným průběhem.

Plavům chybělo ze zdravotních důvodů několik 4-5 hráčů základu (Sitarčík, Jakub Černý, Jelínek, Plný, Čermák) a v průběhu zápasu ještě přibyli Votoček s Rimským. Šanci tedy museli dostat další jako Pekař, Michal Černý, Svačina, Trmal a Lubas.

K samotnému zápasu není moc co hodnotit. Obraz hry byl celý zápas stejný. Pěnčín potvrdil svoji velkou kvalitu a poměrně drtivě nás celý zápas přehrával. Měl spoustu dalších šancí a výsledek po dvou gólech v každém poločase jen naznačuje stav sil na hřišti. Hosté se zápasem víceméně protrápili.

Jediným slabým pozitivem může snad být zkušenost mladších hráčů širšího kádru s kvalitnějším fotbalem a pro ostatní lepší kondiční trénink.

Těžko se odhadují naše reálné možnosti v plné síle, ale na Pěnčín už máme v tomto ohledu tradičně smůlu a již několik zápasů hrajeme s tímto soupeřem skoro s “Béčkem“.

Ovšem na to se nelze vymlouvat a Pěnčínu uznáváme jeho velkou kvalitu a jasnou dominanci v soutěži, kterou už několik let vyhrává a nepostupuje??? Třeba se v nástavbě potkáme již na ne tak rovném a velkém Pěnčínském hřišti a v jiných sestavách a bude to pro hosty možnost sehrát vyrovnanější partii…

 

Plavy B – Smržovka B

Neděle 23.4.2017

Nesehráno pro nezpůsobilý terén a klimatické podmínky.

Náhradní termín středa 17.5. 18:00 v Plavech. 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.