V posledním podzimním zápase „Áčka“ proti Jilemnici zůstaly body doma (1:0, poločas 0:0)

08.11.2015 20:17

V sobotu 07. 11. 2015. jsme ukončili podzimní část soutěže doma s Jilemnicí.

Sestava se opět kvůli vyloučeným hříšníkům (Toman, Čermák) a pracovním povinnostem L. Lejska rodila velmi těžce:

Škaloud – M. Lejsek, Tomíček, Jelínek, J. Černý – Votoček, Šimerda, Jón, Trmal (84. Vondra)- Rimský, Jandura ( 56.Pekař)

Hosté se do nás opřeli od samého začátku zápasu. Nestíhali jsme pohybem, všude jsme byli pozdě a hosté velmi přesně kombinovali. Míč jsme nebyli schopni udržet déle na svých kopačkách. Bylo to jen čekání na smrt, kdy inkasujeme. Naštěstí máme v brance celou sezónu vynikajícího Škalouda, který ani v tom zápase nezklamal a držel nás nad vodou.

I v druhém poločase hosté potvrdili statistiky, že mají problémy dávat branky i z vyložených šancí. Pomalu se začala zlepšovat i naše hra zvláště po příchodu Pekaře, který naší hru dopředu velmi oživil a svou bojovností donutil obránce k několika chybám. Bohužel jsme ale i my v koncovce třikrát ve vyložené šanci selhali a vše spělo k remízovému výsledku. Závěr zápasu ukázal, jak může být dění na hřišti kruté. Nejdříve se hostující hráč Bergemann nafilmovaným pádem dožadoval penalty, o 5 minut později obdržel žlutou kartu a v 87. minutě při našem rohovém kopu fauloval Černého a rozhodčí nařídil pokutový kop. Rimský se nemýlil a tři body zůstaly doma.

Musíme uznat, že jsme si herně vyhrát nezasloužili, neboť soupeř nás jasně přehrával prakticky po celý zápas. Velký dík kromě štěstěny patří Škaloudovi a Černému, kterým se výkonem přiblížil už jen zbytek obrany.

Zápas s přehledem řídil Ondřej Bohatý, který na rozdíl od předešlých rozhodčích svým citem pro hru zbytečně do zápasu nezasahoval a nechával hře spád.

Do jarní části jdeme s 20 body a 6. místem v tabulce, což je dobrý základ k uchování I.B. třídy v Plavech i příští sezónu po reorganizaci soutěže, která po ukončení jarní části nastane (snížení počtu účastníků soutěže ze 14 na 12). 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.