V dohrávce si „A“ tým poradil v Horní Branné s domácím mužstvem 4:1

01.05.2015 22:45
 
Ve středu 29.04. jsme odehráli odložené utkání v Horní Branné. Postavení v tabulce nás pasovalo do role favoritů a podle toho vypadal začátek utkání
Dlouhé minuty jsme nepustili soupeře na naší půlku, přišly i velké šance, ale branka domácích byla pro nás zakletá. Později se osmělili i domácí, ale Fanda Lejsek v brance celý zápas doslova čaroval. Do poločasu jsme vstřelili 2 pěkné branky Sitarčíkem a Šimerdou. A to domácím rozhodčí Mařatka odpustil jasnou penaltu po faulu na Sitarčíka po údajném slovním nesportovním chování Šimerdy, které faulu předcházelo. Soupeř po celý zápas hrozil pouze ze standardek, kdy hlavou byl velmi nebezpečný.
Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním výsledek třetí brankou potvrdit. Šancí a pološancí jsme si vytvořili poměrně dost, pouze chyběla ve finální fázi větší přesnost přihrávek a střelby. Klid přinesla až penalta po faulu na Sitarčíka, Jón se nemýlil. V 70. minutě se nechal zbytečně vyloučit M.Lejsek po faulu na unikajícího soupeře. Trenéři stáhli ze hry útočníka Čermáka a obranu vyztužili střídajícím Kouřilem. Jeho první kontakt s míčem po rohu soupeře zamířil do břevna naší brány. Naději soupeře ještě něco s výsledkem udělat zchladila dvojice z Kokonína. Šilhán potáhnul míč po lajně a Berndt se nemýlil. Soupeř už jen zkorigoval výsledek brankou z přísně nařízení penalty.
 
Je nutné pochválit celé mužstvo za přístup k utkání, neboť se omluvil pouze Jelínek (odpolední směna), takže jsme byli v plné síle. Obranu místo Jelínka dobře dirigoval Lukáš Lejsek, výborně mu sekundoval J.Černý a Šilhán a v bráně exeloval F.Lejsek, který domácí hráče přiváděl svými zákroky k zoufalství.
 
Sestava: F.Lejsek – M.Lejsek, L.Lejsek, J.Černý, Šilhán, Votoček, Berndt, Šimerda, Jón, Sitarčík (80. Tomíček), Čermák (70.Kouřil)
 
Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.