TJ Spartak Smržovka : TJ Sokol Plavy 3:2 (1:2)

31.08.2020 22:51
30. 8. 2020 17:00
I.B třída východ
Tráva Smržovka , 200 diváků | Rozhodčí: Klement Martin, Zlatník Jakub, Dvořák Jan, Malena Martin 
 
Tělovýchovná jednota Spartak Smržovka
3:2 (1:2)
Tělovýchovná jednota Sokol Plavy
 
Střelci: 16. Klaus Jakub, 50. Brož Antonín, 56. Frydrych Miroslav - 29. Prousek Vladimír, 40. Lédl Martin 
1 Nežádal Tomáš
2 Černý Jakub
3 Zajíček Štěpán
4 Votoček Ondřej
5 Titlbach Lukáš [K]
6 Plný David                  76
7 Lédl Martin
8 Zonyga Štěpán          45
9 Prousek Vladimír       61 
10 Toman Ladislav
11 Brezar Ondřej
Náhradníci 
12 Svačina Ondřej          61 
13 Rimský Jiří                 45 
14 Sitarčík Richard         76
 
Smolná prohra na Smržovce, kdy po dobrém prvním poločase a vedení ztrácíme zápas špatným výkonem v druhé půli. Na začátku máme velké štěstí po střele domácích, kdy se míč odráží od obou tyčí ven z branky. Postupem času začínáme přebírat otěže zápasu a jsme kombinačně i herně lepší než domácí. Po drobném nedorozumění v obraně, ale inkasujeme první po centru z pravé strany, který blokuje Votoček a tečí do protipohybu Nežádala si dáváme vlastní gól. Nadále jsme, ale lepším týmem a po standartní situaci vyrovnává Prousek, který s přehledem uklízí odražený míč do sítě. Obrat skóre zařizuje Lédl po další standartce, kdy se nejlépe  zorientuje po zmatcích v domácím brankovišti a doráží na 2:1. Následně za minutu dáváme 3 branku, ale není Brezarovi uznána pro údajný offside. Do poločasu se nechává vyloučit ještě domácí hráč po oplácení a vše vypadá více než nadějně.
Jenže opak je pravdou a totálním podceněním a nezodpovědným výkonem nabízíme domácím vyrovnání hned v 50. minutě, kdy po otočeném rohu lehce hlavou skóruje nebráněný Brož. Aby toho nebylo málo, tak záhy v 56. minutě po standartce a hraniční offsidové situaci, která tentokrát u sudích prochází donese na rukou míč do branky Frydrych a najednou prakticky z ničeho zase prohráváme. Následně se srovnává taky počet hráčů, když Titlbach po druhé žluté vidí červenou kartu po lehce zbytečném faulu na půlce hřiště. Hodně nám také uškodilo poločasové odstoupení Zonygy pro svalové zranění, který by svým přehledem a organizací hry v těchto chvílích ve středu hřiště hodně pomohl. Fotbal z naší strany, ale ani ze strany domácích skoro zmizel. Nakopávalo se na obě strany. Nikdo neudržel souvisleji míč. Laciné ztráty, tři přihrávky bylo maximum obou mužstev. Hrálo se na 80 metrech. Platonicky se tlačíme za vyrovnáním a máme náznaky Tomanem, Brezarem a Sitarčíkem, ale zároveň domácí chodí do naší otevřené obrany a zahazují jednu šanci za druhou. Od cca 75. minuty navíc zoufale chybí fyzička a s tím souvisí i jakákoliv fotbalová nadstavba. 
Dnes je to velká škoda, protože to určitě minimálně na bod bylo.
Nedělám to často, ale jen okrajově uvedu pár bodů k rozhodčím.
Nevím jestli to je o obálce koukající z kapsy nebo o komunitě místního FK Jablonec, ale něco podobného tam zřejmě bude...
2 kosy zezadu do desáté minuty a na dotaz o kartě, že prý je moc brzo?
Za dvě minuty 2 ŽK pro nás za mluvení a na to správný čas už je?
Štěpánek úplně mimo hru složí zezadu Titlbacha 5m před pomezním, ale nikdo nic nevidí?
Brezar dává regulérní branku na 3:1 a je z toho offside Tomana?
2 ŽK dostává domácí hráč a nastává panika, protože musí jít ven a následně se okamžitě určuje, že nemůžeme dohrát v 11 ani my a Titlbach bude vyloučen?
Branka na 2:2 jasně otočený odkop od branky na roh?
Branka na 3:2 dvojitý offside + jasná ruka Frydrycha?
2 ŽK a následně ČK pro Titlbacha asi OK, ale pokud to hodnotíme tímto metrem, tak měl být vyloučen i Sucharda po 3 faulech na ŽK ve dvou minutách na Tomana a taky Kobr po faulech na Zajíčka? Pokaždé si sudí vystačil s 1ŽK?
Neposkytnutí výhody do slibně vyvíjející šance v minimálně dvou jasných případech je už jen slabý "čajíček"?
Zkrátka dnes bylo od cca 10 minuty jasné, že tady to bude těžké a taky bylo. Pokud pak někomu přijdeme na hřišti jako blázni co si na vše stěžují, tak pokud jste to nezažili nepochopíte. Přejít jednotlivou chybu se dá, ale pokud je to tendenčně pátá a šestá atd. tak se to těžko ovládá. To vše pod dohledem delegáta FAČR, ale jeho hodnocení neznáme...?
ÚT 18:00 trénink Plavy
ČT 18:00 trénink Plavy
SO 17:00 Lučany ( doma )
NE 16:00 Kořenov ( doma )
Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.