TJ Sokol Roztoky u Jilemnice : TJ Sokol Plavy "A" 0:1 (0:0)

10.10.2022 21:32

9. 10. 2022 16:00
I.B třída východ
Tráva Roztoky , 100 diváků
Rozhodčí: Zikmund Jiří - Šedina Jan, Nestler Heinrich.

Tělovýchovná jednota Sokol Roztoky u Jilemnice
0:1 (0:0)
Tělovýchovná jednota Sokol Plavy

STŘELCI: 67. Prousek Vladimír
1 B Průcha Daniel
2 N Plný David       66
3 N Černý Jakub [K]
4 N Zajíček Štěpán
5 N Nosek Jindřich
6 N Jiřikovský Jan
7 N Pátra Jakub
8 N Titlbach Lukáš         30
9 N Prousek Vladimír 74
10 N Toman Ladislav 74
11 N Brezar Ondřej
NÁHRADNÍCI
12 N Rimský Jiří 30
13 N Černý Michal 66
14 N Svačina Ondřej         74
15 N Lála Marek 74

Další kolo jsme sehráli v Roztokách u Jilemnice. Nejdelší výjezd v soutěži. Těžké, rozbité, hrbolaté hřiště a kulisa domácích fanoušků dává všem soupeřům zabrat. Domácí posíleni o hráče z Brodu a okolních vesnic letos s výbornými výsledky i když jsou nováčky v soutěži.
Začínáme v úvodu šancí Prouska, který jde téměř sám na branku, ale delší klička brankáři ho vytlačuje ze střeleckého úhlu a zpětná nahrávka už je pokrytá obráncem. Další obraz hry je lehce nefotbalový z obou stran a vzhledem k terénu neumožňujícímu ani základní přihrávku se není čemu divit. Je to velmi soubojové a důrazné. Dlouhé nákopy za obranu a zisk odražených míčů. Domácí  mají náznaky šancí z autů a pár rohů na úzkém hřišti. Mají však obrovskou šanci po akci ze strany s nahrávkou na malé vápno se zakončením z první, které fantasticky chytá Průcha. My máme pár náznaků, ale bez vyloženější šance.
Druhý poločas začínáme dobře a snažíme se o zakončení z těžkých pozic Prouskem a Rimským. Individuální akce nedotahuje Toman i když jednou je to velká šance nájezdem z levé strany, který chytá brankář. Zápas rozhoduje kanonýr Prousek (posledních 5 zápasů/11 branek) skvěle zahraným trestňákem z hranice 20 metrů angličanem na zadní tyč. Zbývá 20. minut a domácí se tlačí dlouhými nákopy do tlaku k vyrovnání. Je to ale neproduktivní a v podstatě nemají šanci. Jsou z toho pouze 2 standartky z nebezpečné vzdálenosti, ale Průcha je dnes výborný nebo zakončení vůbec netrefuje branku. Výborný zápas dnes hraje celá obrana a hlavně Černý a Jiříkovský neprohrají jediný souboj!
Ubojovaná a velmi cenná výhra. Důraz byl kladen nejvíc na bezchybnou defenzivu a to dneska vyšlo od celého mužstva bez chyby. Celozápasové dodržování taktických pokynů a výborný soubojový výkon a týmovost nám ukazuje jak můžeme uhrát takto těžké zápasy!!!
Pochvala celému mužstvu včetně střídajících hráčů, kteří drželi parametry hry na vysoké úrovni svých předchůdců.

A ) Tento týden doma Držkov sobota 15:30.
B ) tým nehrál pro rozsáhlou marodku a náhradní termín zápasu bude upřesněn. Tento týden doma neděle 15:30 Smržovka.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.