TJ Sokol Plavy : TJ Velké Hamry 2:1 (0:0)

31.10.2019 23:08

26. 10. 2019 14:30
I.B třída východ
Tráva Plavy , 150 diváků | Rozhodčí: Blaschke Jiří, Jirák Jiří, Vachek Václav, Horáček Josef

Tělovýchovná jednota Sokol Plavy
2:1 (0:0)
TJ Velké Hamry z.s.

Střelci: 56. Balatka David, 69. Sitarčík Richard - 65. Žitka Patrik

1 Nežádal Tomáš
2 Zajíček Štěpán
3 Černý Jakub [K]
4 Votoček Ondřej
5 Titlbach Lukáš
6 Pekař Pavel
7 Balatka David
8 Plný David
9 Prousek Vladimír 80
10 Sitarčík Richard 70
11 Rimský Jiří 89

Náhradníci
12 Lubas Petr 70
13 Jón Jiří
14 Trmal Matěj 80
15 Průcha Daniel
16 Jandura Oldřich 89

Derby se sousedy z Hamrů, kteří bezpečně vedou celou soutěž Plavy ubojovaly a vyhrály 2:1. Obě mužstva se dobře znají a spousta hráčů v plavském dresu měla jako vždy zvýšenou motivaci. Divácká návštěva za krásného počasí také slušná.
Na očekávaný třeskutý zápas byli nominováni velezkušení rozhodčí Blaschke a Vachek a ukočírovali zápas celkem v klidu bez větších problémů.
Zápas samotný začal převahou hostů, kdy byli jistější na míči a měli mírnou optickou převahu, ale bez větších šancí. Domácí hráli ze zajištěné obrany a na brejky a to jim letos vychází. Nebezpečný dneska byl rychlý Balatka i oba útočníci Prousek se zkušeným Sitarčíkem. Střed hřiště ovládal neskutečný Pekař, který by dnes v TV dostal cenu pro muže zápasu a tradičně velmi živý Plný. Ten měl velkou šanci po rohu, ale svoji hlavičku do branky netrefil. Za Hamry hrozil hlavně Žitka, ale toho vychytal vždy pozorný Nežádal.
Druhý poločas měl stejný průběh. Plavy ale zjistily, že to jde i dopředu a byly trochu smělejší a snažily se také více zaměstnat dnes ne moc jistého brankaře hostí. To se povedlo výborně v 56.minutě, kdy Balatka po vysunutí Prouskem postupoval sám na branku a skvěle zakončil, když dloubnul golmana a bylo z toho vedení 1:0. To bylo tvrdé KO pro hosty, ale Ti brzo vyrovnali po drobné chybě v domácí obraně a Žitka srovnal na 1:1, když uklidil vrácený míč na malé vápno do sítě. Další rychlá odpověď byla na Plavech a také přišla za 4.minuty. Sitarčík postupoval sám na branku za dlouhým míčem, ale Štětkař v brance Hamrů kupodivu všech místo vyběhnutí zacouval a nechal zkušeného Richarda míč doběhnout a lobovat do sítě. Skvělá branka, která nechala vzpomenout na rychlost a fotbalovost bývalého ligového útočníka. Plavy byly v euforii, ale zbývalo ještě mnoho času do konce. Další branku už ale hostům vstřelit nedovolily a ubojovaly velkou výhru i díky několika super zákrokům Nežádala v brance.

Poslední kolo do Držkova v neděli od 14:00.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.