TJ Sokol Plavy : TJ Spartak Smržovka 4:0 (2:0)

12.08.2019 17:48

10. 8. 2019 17:00
I.B třída východ

Tráva Plavy , 60 diváků | Rozhodčí: Špidlen Patrik, Smoleňák Petr, Albl Václav

Tělovýchovná jednota Sokol Plavy
4:0 (2:0)
Tělovýchovná jednota Spartak Smržovka

Střelci: 28. Prousek Vladimír, 45. Titlbach Lukáš (pen.), 65. Balatka David, 72. Rimský Jiří

1 Nežádal Tomáš
2 Serbus Jakub
3 Černý Jakub [K]
4 Votoček Ondřej
5 Titlbach Lukáš 67 
6 Balatka David
7 Lédl Martin
8 Plný David 78 
9 Prousek Vladimír 67 
10 Toman Ladislav 71 
11 Sitarčík Richard 82

Náhradníci 
12 Rimský Jiří 67 
13 Šilhán Jiří 67 
14 Svačina Ondřej 78 
15 Trmal Matěj 71 
16 Forman Matyáš 82 
22 Průcha Daniel

První MU nové sezony se vydařilo. Plavy byly po celý zápas lepším týmem a zaslouženě vyhrály. V nominaci měl trenér Sitarčík velký výběr a na některé tradiční opory se tak ani nedostalo a to ještě 4 hráči naopak scházeli. Nově se z příchozích hráčů představil Jakub Serbus a Jiří Šilhán. Smržovka přijela sebevědomá s doplněným mužstvem, ale také bez svých důležitých hráčů ( Frydrych, Štěpánek, apod. ).
Plavy hrály dobře z obrany a i když to v mezihře někdy trochu skřípalo dostávaly se do šancí za soupeřovu obranu. První branku vstřelil Prousek po přihrávce Plného mezi obránce, kdy výborně vyřešil samostatný nájezd na Buriánka. Druhá branka padla po totožné situaci. Prousek, ale nemohl zakončit když byl faulován v PK a následovala penalta. Tu se ke všeobecnému překvapení vydal kopat "neurčený" Titlbach, ale zkušeně ji proměnil a zahnal obavy spoluhráčů. V 45. minutě to byl pro Smržovku slušný direkt do šatny. 
Druhá půle nutila hosty něco s výsledkem udělat, ale dnes na to kvalitu a sílu prostě neměli. Domácí zkušeně bránili a trestali brejkové situace. Dobře hrající Balatka si dělal na hřišti co chtěl a odměnou mu byla třetí branka Plavů po vysunutí Lédlem a dlouhém samostatném úniku. Čtvrtou branku zasadil hostům Rimský, když si pohrál s brankářem a do poloprázdné branky hezky zakončil. Smržovka měla také pár ojedinělých šancí, ale vše hasila domácí obrana nebo Nežádal v brance. Další šance měli i domácí, ale nevyužili je a stav se už do konce nezměnil.
Dnes se dařilo všem hráčům a všichni zaslouží pochvalu. Velkou část zápasu hráli také všichni hráči z lavičky a na kvalitě hry to nebylo znát ba naopak...
Individuálně dnes chválíme hlavně Vl. Prouska, kdy při hře na dva útočníky se Sitarčíkem zařídil oba první góly a prakticky rozhodl zápas. Velkým příslibem byl dnes také výkon mladého Balatky, ale opakujeme poděkování všem 17 hráčům nominovaným k zápasu!!!

Dobrý start měl také náš další soupeř Rychnov, kde hrajeme v sobotu od 17:00 a pokusíme se zopakovat nadějný úvodní výkon.

!!! Tréninky klasicky ÚT + ČT 18:00 v Plavech !!!

 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.