TJ Sokol Plavy "B" : TJ Spartak Smržovka 2:5 (0:2)

18.10.2022 05:27

16. 10. 2022 15:30
Okresní přebor II.třda
Plavy , 85 diváků
Rozhodčí: Řezníček Martin - Ferenc Ondřej, Urban Daniel.

Tělovýchovná jednota Sokol Plavy
2:5 (0:2)
Tělovýchovná jednota Spartak Smržovka

STŘELCI: 69. Šourek Jan, 90. Prousek Vladimír (pen.) - 20. Plůcha Pavel, 37. Kedroň Lukáš, 46. Vodička Dušan, 59. Kedroň Lukáš, 68. Vaněk Jaromír
1 B Průcha Daniel
2 N Nosek Jindřich
3 N Plný David
4 N Svačina Ondřej
15 N Kouřil Jan [K]      59
6 N Lála Marek
7 N Pátra Jakub
8 N Šourek Jan
9 N Prousek Vladimír
10 N Rimský Jiří
11 N Jandura Oldřich 59
NÁHRADNÍCI
12 N Šimerda Daniel 59
13 N Červinka Jaroslav 59
14 N Gallyas René

Nepovedený domácí zápas B se Smržovkou. Domácí po hloupých individuálních chybách odevzdali zdarma tři body bojovnému soupeři.
Začátek zápasu možná rozhodl. V první minutě neproměněná penalta Prouskem po faulu na Janduru. Beránek měl tady dostat ČK místo ŽK! V páté minutě břevno Prouska z přímáku.  Samostatný nájezd Jandury vedle. Další tyč po standartní situaci. Vše bohužel bez gólového efektu?! Naopak dvě inkasované branky z kategorie žákovských. Nejprve nepřímí kop blokuje celá zeď a rozuteče se do všech stran a slabá střela k tyči má šanci dokutálet se do branky?! Navíc nedorozumění Kouřila, kdy dává malou malou domů ideálně pro soupeře a ten nemá problém zakončit?!   
Druhý poločas místo obratu opět kupíme chybu za chybou. Dlouhý míč za obranu kontroluje Nosek s Průchou, ale branku do prázdné dává útočník?! Dále lajdáckou rozehrávku Průcha trefuje do stínujícího hráče s odrazem do prázdné branky?! Pátá branka brejk do otevřené obrany na samotného obránce jako jediná připomínala  normální zakončení. My platonický tlak v křeči. Dvě tyče opět nepomohly. Na konci dvě branky konečně dáváme. Krásnou střelou do šibenice Šourek. V úplném závěru penalta na Lálu a Prousek tentokrát dává na konečných 2:5.
Dnes 4 megahrubky za které bychom nepochválili ani mladší žáky a do silvestrovkého sportu by se jistě hodili !!! Pomohla by možná také větší sebereflexe hráčů, kteří mají o svém fotbalovém umu mnohdy větší představy než je realita sama!!! Po takovém zápase si většinou můžete říct nevyšlo to a dostali jsme bůra od lepšího soupeře, ale tady jsme si bohužel toho bůra dali sami a to je na tom nejsmutnější ?!?!
B tento týden neděle v Držkově 14:30.
A v sobotu doma Mírová 15:30.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.