TJ Sokol Plavy "A" : SK Mírová pod Kozákovem 1:1 (1:0)

24.10.2022 19:24

22. 10. 2022 15:30
I.B třída východ
Tráva Plavy , 80 diváků
Rozhodčí: Opelt Aleš - Kutílek Martin, Kadlec Jan.

Tělovýchovná jednota Sokol Plavy
1:1 (1:0)
SK Mírová pod Kozákovem

STŘELCI: 15. Plný David - 79. Hejduk Lukáš
1 B Průcha Daniel
2 N Jelínek Jan 71
3 N Černý Jakub [K]
4 N Zajíček Štěpán
5 N Nosek Jindřich
6 N Plný David
7 N Pátra Jakub
8 N Balatka David 46
9 N Lupa David 90
10 N Toman Ladislav 84
11 N Brezar Ondřej
NÁHRADNÍCI
12 N Rimský Jiří 46
13 N Černý Michal 71
14 N Pekelský Ondřej 90
15 N Votoček Ondřej 84

Domácí remízový zápas s Mírovou. Hosté s obměněným kádrem a poměrně dobrou mladou běhavou zálohou a navíc dominantním stoperem Jírou, který dnes kraloval.
Dobrá hra a tlak v úvodu zápasu. Šance Balatky po akci Noska. Další  po akcích Lupy a Tomana. Hra se postupně vyrovnává, ale jsme stále nebezpečnějším mužstvem na hřišti. Hosté ojedinělé brejky a nebezpečí hlavně od Červinky v útoku hostů. Dáváme ale pouze jednu branku a to Plným po chytře rozehrané akci Lupy s Tomanem.
Máme ještě po rozích dvě superšance, kdy ani míč poskakující na brankové čáře nejsme schopni dotlačit do branky. Jednou i za cenu jasného stažení Brezara, ale tutovou penaltu rozhodčí neviděl???
Ve druhém poločase zprvu podobný průběh hry, ale na zhoršujícím se terénu je to spíš boj než fotbal. Hosté postupem času začínají zlobit dlouhými nákopy za obranu ve snaze o vyrovnání. To naopak poskytuje více prostoru domácím k brejkovým situacím do otevřenější obrany. Samostatný nájezd Tomana a Lupy, ale končí po podobném zakončení těsně vedle. Deset minut před koncem dostáváme po hrubé chybě a nedorozumění v obraně hloupou branku a je vyrovnáno. Do konce máme ještě velkou šanci po akci Noska, ale bohužel bez využití.
Dnes je to ztráta dvou bodů! Opakují se triviální individuální chyby snad v každém zápase A i B mužstva ( mimo Roztok ). Jednak máme spoustu šancí na zvýšení vedení o dvě i více branek a místo toho vyrobíme chybu a inkasujeme po ojedinělé šanci hostí?!?!
Příště do Desné v sobotu 10:30.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.