TJ Sokol Držkov : TJ Sokol Plavy 1:1 (1:0)

04.11.2019 23:24

3. 11. 2019 14:00
I.B třída východ
Tráva Držkov , 80 diváků | Rozhodčí: Sirota Alex, Paulus Petr, Bahník Martin, Pánek Jaroslav

Tělovýchovná jednota Sokol Držkov
1:1 (1:0)
Tělovýchovná jednota Sokol Plavy

Střelci: 23. Faifr Čeněk - 51. Plný David

1 Nežádal Tomáš
2 Zajíček Štěpán
3 Černý Jakub [K]
4 Votoček Ondřej
5 Lédl Martin
12 Trmal Matěj 67
7 Rimský Jiří
8 Plný David
9 Prousek Vladimír
10 Toman Ladislav
11 Sitarčík Richard 83

Náhradníci
6 Pekař Pavel
13 Lubas Petr 83
14 Jón Jiří
15 Prousek Radim 67

Poslední podzimní zápas v Držkově. Derby, které nikdy nemá favorita i když pohled do tabulky by napovídal, že bychom měli vyhrát.
Samotný zápas jsme začali hrozně a prvních 20.minut nemělo z naší strany vůbec nic. Nedělní termíny nám prostě nesedí. Domácí nás přehrávali a osa Vrabec, Breda, Kotyza nás vozila na nepříjemném kolotoči. Naštěstí z nepovedeného úvodu inkasujeme pouze jednou po prostrčení Kotyzy se štěstím proměňuje Faifr na 1:0. Inkasovaná branka nás lehce probudila a začínáme konečně běhat a hrát fotbal podle našich představ. Nebezpečné šance má z levé strany Toman, ale Zelenka chytá nebo netrefujeme branku. Další příležitosti zahazují Sitarčík a po centru těsně Prousek. Do poločasu se neujímá nic a ten končí 1:0.
Druhý poločas pokračujeme ve stejném stylu konce prvního a domácí přehráváme a vytváříme si další šance. Branku dáváme hned v 51.minutě Plným po několika odrazech . Nebylo to hezké na gól roku, ale důležitá branka to byla velmi. Nebezpečné jsou nadále obě strany Tomanem a Rimským a přitlačili taky oba útočníci + Plný a jedna šance střídala druhou. Držkov trochu odešel fyzicky, ale byl nebezpečný z brejků a to tradičně Kotyza s Vrabcem, ale naštěstí jsem vše ubránili. Koncem zápasu už došlo i nám, ale přesto máme spoustu rohů, standartek, ale nic neproměníme v rozdílový gól a tak zápas končí remízou 1:1.
Je to bod z venku, takže +, ale mohlo to být i lepší. Na druhou stranu za prvních 20. minut jsme si nezasloužili nic. Tedy asi spravedlivý výsledek.

Následuje dlouhá zimní přestávka. Napřed,ale rozlučka příští sobotu, info. dostanete. Plán zimní přípravy a jarní rozlosování včetně poháru se dozvíte. Zimní pohyby v kádru také.

Děkujeme všem hráčům za skvělý 24. bodový podzim, který dlouho nepamatujeme a všem příznivcům za podporu Plavského fotbalu!!!

 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.