TJ Lučany nad Nisou : TJ Sokol Plavy "B" 2:4 (0:1)

14.09.2022 15:04

11. 9. 2022 14:00
Okresní přebor II.třda
Lučany , 50 diváků
Rozhodčí: Vasko Ivan - Lebeda Karel, Kafka František.

Tělovýchovná jednota Lučany nad Nisou
2:4 (0:1)
Tělovýchovná jednota Sokol Plavy

STŘELCI: 67. Svozil Lukáš, 79. Záruba Miloš - 26. Jandura Oldřich, 54. Jandura Oldřich, 64. Jandura Oldřich, 91. Balatka David
1 B Průcha Daniel
2 N Nosek Jindřich
3 N Lála Marek
4 N Balatka Jakub
5 N Kouřil Jan [K]
6 N Černý Michal      46
7 N Balatka David
8 N Rimský Jiří
9 N Prousek Vladimír 55
10 N Šourek Jan
11 N Jandura Oldřich
NÁHRADNÍCI
12 N Lubas Petr 46
13 N Pátra Jakub 55

V nedělním utkání 2. třídy jel Plavský B tým na hřiště do Lučan ve snaze zlomit sérii dvou proher a povedlo se, nicméně to neměli vůbec jednoduché.
První poločas začal mírnou převahou hostů, kterým se dařilo držet míč, avšak bez výraznější šance na vstřelení gólu. Okolo 20. minuty se do hry dostal i domácí tým, který hrál po celé utkání spíše jednoduchý fotbal a hrozil zejména dlouhými míči na vysoké útočníky.  Když už se hra vyrovnávala, vstoupil do hry Plavský fantom Jandura, který neváhal proměnit dobrou přihrávku od Rimského. Do konce první půle viděli diváci ještě několik šancí na obou stranách, avšak ani jedna nebyla proměněna.
Do druhého poločasu vstoupili opět aktivněji hosté a odměnou jim byla branka Jandury na 2:0. Tento alarmující výsledek probudil domácí a ti zvýšili tempo. V 65. minutě se po sérii podklouznutí hostujících hráčů dostal k míči Svozil a podařilo se mu vstřelit krásný gól, když překvapil střelou z 30m vysoko postaveného Průchu. Za stavu 1:2 cítili domácí šanci na vyrovnání skóre, nicméně proti byl opět útočný čaroděj Jandura, který zkompletoval svůj hattrick a posunul se tak na pozici nejlepšího střelce obou Plavských týmů. Následný stav 1:3 ukolébal hostující tým, přestal být důrazný a to vyústilo v obdržení gólu na 2:3. V posledních minutách stoupal tlak domácího týmu a Plavy spíše jen bránili jednobrankovou výhru. Pak se však k odraženému míči dostal Balatka David, obešel gólmana a pojistil tak druhou letošní výhru B týmu.
Dnes je třeba pochválit celý tým za dobré nasazení a přístup k utkání. Jedno z nejlepších utkání předvedl Lála, který snad neprohrál osobní souboj a dobrý výkon předvedlo i útočné duo Jandura s Rimským.

Příští zápas sehrajeme v neděli 15:30 na domácí půdě s Kokonínem.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.