TJ Jiskra Harrachov : TJ Sokol Plavy 4:2 (3:1)

28.05.2018 22:44

27. 5. 2018 17:00

I.B třída východ

UMT Harrachov , 70 diváků | Rozhodčí: Rympler Roman, Šubrt Jiří, Kovář Vojtěch

Střelci: 21. Bergmann Roman, 32. Halama Lukáš, 45. Veselý Václav, 47. Barbořák Radek - 11. Jón Jiří, 52. Toman Ladislav (pen.)

Tělovýchovná jednota Sokol Plavy 
1 B Nežádal Tomáš 
2 N Plný David 
3 N Korotvička Milan 
4 N Votoček Ondřej 
5 N Balatka David 
6 N Jón Jiří [K] 
7 N Lédl Martin 
8 N Šimerda Daniel 
9 N Svačina Ondřej 
10 N Toman Ladislav 
13 N Jandura Oldřich 46

Náhradníci 
12 N Gallyas René 46 
11 N Černý Lukáš 
14 N Knap Daniel

Nedělní venkovní zápas v Harrachově. Termín, počasí, malá UMT a těžký na jaře výborný soupeř nedával hostům moc chuti do hry už před zápasem.
V samotném zápase, ale Plavy dobře bránily a celkem dobrou hrou se snažily kombinovat. Harrachov dirigují bratři Halamové a z pozice stoperů organizují celou hru. Často nakopávanými míči za obranu, které dělali hostům problémy.
Plavy šly do vedení pěkným trestňákem Jóna přes zeď. Domácí zvýšili aktivitu a třemi brankami po různých standartních situacích otočili skore na poločasových 3:1. Tradiční dlouhý aut, roh a pumelice z 25 metrů do šibenice.
Druhý poločas jsme brzy inkasovali 4 branku a následovala sporná penalta, kterou ale domácí na 2 pokusy nedali. To trochu oživilo hosty a Plavy začaly domácí přehrávat. Měly lepší pohyb, dobře kombinovaly a dostávaly se do šancí. Nabídnutou penaltu po faulu na sebe Toman proměnil a bylo 4:2. Plavy se tlačily za dalšími brankami, ale trestuhodně spalovaly šance. Domácí bránili a nakopávali míče do brejků a měli také velké šance plynoucí z hry Plavů někdy už jen na dva obránce. Vše pochytal Nežádal nebo zazdili sami domácí.
Zápas už další gól nepřinesl a skóre se zastavilo na 4:2.
Tentokrát i přes prohru nehodnotíme zápas úplně zle. Hra nebyla vůbec špatná a domácí jsme mnohdy kombinačně přehrávali, ale 3 standartky bratří Halamů rozhodli zápas ve prospěch Harrachova.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.