SK Malá Skála : TJ Sokol Plavy "B" 4:2(2:1)

20.04.2022 05:36

17. 4. 2022 16:00
Okresní přebor II.třída
Malá Skála , 35 diváků
Rozhodčí: Smoleňák Petr - Vasko Ivan, Lebeda Karel.

SK Malá Skála
4:2(2:1)
Tělovýchovná jednota Sokol Plavy

STŘELCI: 3. Kotrba Zdeněk (pen.), 25. Šilhán Jiří, 62. Šilhán Jiří, 89. Kotrba Zdeněk - 29. Jandura Oldřich (pen.), 67. Šimerda Daniel
1 B Nežádal Tomáš
2 N Trmal Matěj
3 N Průcha Daniel 63
4 N Lubas Petr
5 N Kouřil Jan [K]
6 N Jón Jiří
7 N Černý Jakub
9 N Jandura Oldřich
10 N Pátra Jakub                
11 N Lála Marek 72
8 N Šimerda Daniel
NÁHRADNÍCI
13 N Forman Matyáš 63
14 N Pekelský Ondřej
15 N Nosek Jindřich
12 N Balatka David           72

V dalším utkání II. třídy okresního přeboru navštívil B tým Plavů hřiště Malé Skály.
Do tohoto utkání nastoupili hosté ve velmi obměněné sestavě. Na vině je početná marodka, která čítá bezmála 5 hráčů Plavského celku. Nicméně i přes tyto problémy nakonec hosté poskládali kvalitní tým, který si mohl zahrát pěkný fotbal v příjemném počasí na dobře upraveném hřišti.
Bohužel se tak nestalo. Hned v první minutě uniká domácí Šilhán, je faulován a sudí nařizuje penaltu. Ta je proměněna a hosté tak od druhé minuty prohrávají. Následně se hra vyrovnává, ale ani jeden z týmů nedokáže déle podržet balón a ohrozit soupeřovu branku. To se mění ve 25. minutě, kdy se prosazuje dobře hrající Šilhán, byť je hlídán čtyřmi hráči Plavů. Stav 2:0 ve 25. minutě už je alarmující a hosté naštěstí reagují zlepšením hry. Výsledek se dostavuje po pár minutách, kdy je ve vápně faulován Průcha a z následného pokutového kopu se nemýlí Jandura. Bohužel však Plavy nepokračují v aktivitě, opět nedokážou podržet míč, či sehrát složitější akci. Naštěstí ani soupeř neprožívá zrovna nejfotbalovější neděli, a tak je stav po poločase 2:1.   
Začátek druhého poločasu se znovu nese ve znamení nepřesných přihrávek a zbytečných ztrát míče. Postupně se ale tempo zvedá a zhruba od 55. minuty konečně začínají vycházet některé akce. Hosté se dostávají do šancí a sahají po vyrovnání. Bohužel se nedokážou gólově prosadit a navíc v 62. minutě dostávají po protiútoku domácích gól na 3:1. Po pěti minutách se ovšem prosazuje krásnou střelou Šimerda a hosté znovu sahají po vyrovnání. Posledních 15 minut utkání se odehrává, až na jednu výjimku, na polovině domácích a Plavský tým je jednoznačně lepší. Naneštěstí je tou výjimkou protiútok domácích, který končí gólem na 4:2 v 89. minutě a definitivně tak hasí naději po vyrovnání.
Dnes je to hořká prohra. Domácí tým nebyl o dva góly lepší, nicméně rozhodly individuální chyby jak na straně rozhodčích, kdy 2 góly domácích neměly platit kvůli ofsajdům, tak hlavně především na straně hostujících hráčů.

Do příštího zápasu je nutno zlepšit kombinační hru a zapracovat na proměňování šancí. Ten se koná 24.4. venku s B týmem Železného Brodu.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.