Proti prvnímu Pěnčínu jsme i přes vedení 2:0 žádné body doma nezískali

28.04.2015 19:10
V sobotu 25.04.2015. jsem na našem hřišti přivítali vedoucí tým I.B třídy východ – mužstvo z Pěnčína. Dostatek bodů v tabulce nám dovolil nastoupit do utkání bez respektu a ukázat divákům, že se můžeme rovnat i s nejlepšími mužstvy soutěže. Trenéři provedli v sestavě jedinou změnu, kdy na hrot vedle Sitarčíka postavili Korotvičku, což se ukázalo později jako velmi dobrý tah s cílem vyvinout na rozehru Pěnčína tlak, aby neměl soupeř příliš času na kombinaci. Soupeř se v této fázi zápasu zmohl pouze na dlouhé nakopávané míče, s nimiž si většinou naše obrana věděla rady, případně některé šance bravůrně zlikvidoval F.Lesjek. My jsme hrozili z brejků, i když první Sitarčík neproměnil Při dvou dalších jsme již byli úspěšní ( Sitarčík a Jón) a nečekaně jsme se ujali do 30. minuty vedení 2:0. Poslední čtvrthodinu 1. poločasu však soupeř převzal inciativu a jejím výsledkem byla branka do šatny z trestného kopu, kdy trestuhodně selhala komunikace celého týmu. Soupeř rozehrál standartní situaci na zcela volného hráče vedle zdi a ten se nemýlil.
Druhý poločas jsme začali s jednou změnou v sestavě, kdy Korotvičku na hrotu nahradil Čermák. Milanovi za obětavý výkon patří velké uznání. Tato změna se však ukázala pro následující vývoj zápasu jako velmi důležitá. Čermák byl ve srovnání s předchozími zápasy téměř neviditelný a jeho fyzické nasazení doslova tragické. Již jsme vepředu neudrželi míč a naší obranu se valil jeden útok za druhým. Naší záloze již znatelně ubývali síly, čehož soupeř využil ve zlepšené kombinační hře.
Výsledkem byla druhá branka do naší sítě po chybném vyběhnutí F.Lejska. Netrvalo dlouho a dostali jsme z trestného kopu (centr před naší branku) třetí rozhodující branku, kdy míč po odrazu od země doplachtil do naší šibenice. Naše snaha o vyrovnání již byla bezzubá, neboť jsme si již nebyli schopni vytvořit stálejší tlak. Utkání skončilo 2:3 v náš neprospěch, i když za průběh zápasu jsme si bod zasloužili.
Sestava: F.Lejsek – J.Černý, Jelínek, L.Lejsek, Šilhán – Votoček (65.Gallyas), Berndt, Šimerda, Jón – Sitarčík, Korotvička (46. Čermák).
 
Příští zápas sehraje „A“ tým v sobotu 02.05.2015. od 17,00 hodin v Jenišovicích.  29.04.2015. hraje „A“ tým dohrávku v Horní Branné od 17,30 hodin.
 
 
Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.