Plavy : Pěnčín "B" 4:2 (4:1)

05.08.2022 07:23

31.7. neděle 18:00 Plavy
Plavy : Pěnčín B 4:2 (4:1)
⚽⚽Toman ⚽⚽Pekelský

Průcha
Černý Jelínek Prousek Radim Nosek
Pekelský Pátra Zonyga Toman
Rimský Prousek Vl.
II.pol. Jandura, Lála, Černý M., Baroni

Druhý přípravný zápas a zároveň generálka na sezonu. Velké množství omluvenek díky termínu, ale to nás čeká do konce prázdnin.
Velice kvalitní soupeř z Pěnčína, který bude štikou I.B. třídy. S tímto vědomím hrajeme z hlubšího bloku a po zisku míče se snažíme o rychlý přechod. To nám vychází poměrně precizně celý zápas. Navíc po neuznané brance hostí z úvodu dáváme překvapenému soupeři poměrně rychle tři branky a za 20. minut vedeme 3:0. Všechno po pěkných akcích a rychlém konstruktivním přechodu. První branku dává Pekelský po samostatné akci Vl. Prouska pěknou střelou po náběhu z druhé vlny. Druhý gól střílí Pekelský opět po akci Vl. Prouska s jednodušším zakončením z osy hřiště. Třetí Toman po přihrávce Pátry zakončením křižnou střelou na zadní tyč. Čtvrtý znovu Toman po prostrčení Zonygy. V závěru poločasu inkasujeme po nedostoupení obrany branku po nájezdu a prostřelení Průchy.
Překvapivý poločas hlavně hlavně výsledkově, ale i herně to bylo až nečekaně dobré.
Ve druhém poločase velké prostřídání na obou stranách a na hře to bylo znát. Pěnčín nabral ještě větší kvalitu a herní rozdíl se zvyšuje ve prospěch hostí. My stále dobře dozadu, ale dopředu už to není ono a přestáváme být nebezpeční. Pěnčín má poměrně dost zakončení, ale dnes vše pochytá Průcha nebo je to dost nepřesné a neefektivní. Plavy ještě mohou navýšit po akci Lály a penaltě na něj, ale Toman hattricku nedosahuje a brankář chytá. Naopak v závěru zápasu inkasujeme my po křídelní akci se zakončením z bezprostřední blízkosti.
Hodnocení velice pozitivní. Těžký zápas proti výbornému soupeři. Chválit jednotlivce nebudeme, ale některé dnešní výkony motají hlavu trenérům do prvního MU s Harrachovem příští neděli 17:00.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.