Plavy B výhrou v Kokoníně 5:1 ( 1:3) uhájily první místo v nástavbě – skupina B

05.06.2017 20:20

Béčko zajíždělo na nedělní zápas 4. 7. 2017 na nepopulární hřiště – písky do Kokonína. Naštěstí povrchu pomohl vydatný déšť před zápasem a hosté si s chutí zahráli a zastříleli.

Sestava: Šikola – Fojtík, Tomíček, Meisl, Matoušek – Svačina, Šimerda, Harik (75. Machalický), M.Černý - Červinka, Jandura

Domácí se snažili jednoduchou hrou překonat hostující obranu, ale kromě několika šancí, které vyřešil Šikola, je hosté k ničemu nepustili. Uprostřed hřiště Plavy domácí výrazně přehrávali a jedna hezká akce střídala druhou. Zvláště fungovala spolupráce Šimerda – Harik uprostřed hřiště a postupně se přidali i krajní záložníci.

Útočné duo Červinka – Jandura hrálo s velkou chutí. První gól vstřelil ve 28. minutě po samostatném úniku Červinka. Domácí kontrovali ve 35. minutě, kdy si dal Meisl

v tísni vlastní gól. Ve 41. minutě potvrdil M. Černý pravidlo, když nevíš, co s míčem, tak vystřel a jeho bodlo brankář pustil za svá záda. Třetí gól dal do šatny ve 44. Jandura.

Druhý poločas začali domácí o poznání aktivněji a několikrát byli blízko vstřelení gólu i za přispění hry hostů alá Barcelona ( nebo Juventus ?). Vítr z plachet vzal domácím v 78. minutě druhým gólem Jandura a výsledek pečetil v 85. minutě M. Černý přehozením brankáře.

Rozhodčí: Klement – Nagy, Pánek (velká pochvala)

Žluté karty: 0:1 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.