Plavy „A“ vyhráli 3 : 1 (poločas 3:0) v Zásadě

03.11.2015 22:17

K předposlednímu zápasu podzimu jsem zajížděli v sobotu 31. 10. 2015 na derby do Zásady.

Sestava: Škaloud – M. Lejsek, Tomíček, Jelínek, J. Černý – Jón, L. Lejsek, Šimerda, D. Balatka (59. Pekař) – Rimský (65.Gallyas), Čermák

Zápas pro nás začal velmi dobře, neboť jsem z prvního útoku v 6. minutě Čermákem skórovali. Do otevřené obrany domácích jsme se dostávali velice často. Ve 12. min. zaúčinkovalo sluníčko a domácí brankář Kopal si hodil hrudí do brány centr Balatky.

Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, ale naše obrana v čele se Škaloudem veškeré náznaky zlikvidovala. Pouze Honzáka jsme nechali před Škaloudem jednou osamoceného, ale ten hlavou minul. My jsme z protiútoků zahazovali jednu šanci za druhou, což nám vydrželo i druhý poločas. Naštěstí jsme Rimským do poločasu alespoň ještě jednou skórovali.

Cílem v nástupu do druhého poločasu bylo co nejdéle udržet čisté konto, případně ještě nějaký gól přidat. Naše hra dopředu již nebyla efektivní a soupeř nás postupem času stále více zaměstnával. Trest přišel v 66. minutě, kdy se k odraženému míči dostal Srbek a nemýlil se. Další 2 velké šance bravůrně zlikvidoval vynikající Škaloud. Naše útočné duo se předhánělo, kdo zahodí více šancí a když se k nim přidal i Šimerda, skóre už se do konce zápasu nezměnilo.

V závěru zápasu zaúřadoval ještě hlavní rozhodčí Čurda, který asi chtěl splnit plán a někoho vyloučit (z preventivních důvodů jsme museli již v 65. minutě vystřídat Rimského). To se mu podařilo v 89. minutě, kdy pro zranění musel za postranní čáru zraněný Čermák. 3 minuty (mezitím byla hra dvakrát přerušená) naše lavička signalizovala, že se Čermák chce vrátit na hřiště, pan Čurda nereagoval a počkal si, až lavička vyslala Čermáka na hřiště bez jeho svolení a potrestal ho druhou žlutou kartou. Čermák ho počastoval při odchodu ještě slovním doprovodem, ale nutno říci že ho k tomu rozhodčí Čurda svým jednáním vyprovokoval. Čurda nebyl schopen ani po zápase vysvětlit, proč ho tak dlouho na hřiště nevpustil.   

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.