Plavy „A“ v dalším mistrovském utkání na domácím hřišti rozstříleli poslední Rychnov

12.04.2015 21:52
V dalším jarním utkání jsme hostili na svém hřišti Rychnov. Postavení v tabulce nám jasně předurčovalo k tomu, abychom si do tabulky připsali další 3 body a udrželi si 4. místo v tabulce. 
 
Do zápasu jsme nastoupili v kompletní sestavě, která na jaře doznává jen minimální změny. V brance nahradil zraněného Spanilého Fanda Lejsek a návrat mezi tyče se mu opravdu povedl. Uplynulo jen pár minut zápasu a šli jsme do vedení, kdy na střílený centr Votočka si naběhl Šilhán a nemýlil se. Ale jinak jsme byli, v první poločase, opět co se týče proměňování šancí velmi neproduktivní, viz několik vyložených šancí Čermáka. To se nám mohlo vymstít, neboť soupeř byl v útoku velmi nebezpečný a jen díky výborného zákroku F. Lejska jsme šli do kabin s jednogólovým náskokem.
 
V kabině jsme si řekli, že klíčové bude vstřelit druhý gól a tím zlomit odpor houževnatého soupeře. To se nám podařilo ve 49. minutě, kdy si na centr Sitarčíka naběhnul Jón a s pomocí tyče dostal míč do brány. Od té doby se začala obrana soupeře doslova sypat. Třetí gól přišel záhy po vzorné spolupráci obou útočníků, kdy Čermák předložil Sitarčíkovi míč na zlatém podnose a ten se v takových situacích málokdy mýlí. V 60. minutě vystřídal Votočka Matěj Lejsek a o několik minut později se blýsknul dlouhým únikem po pravé straně a přesným centrem našel Čermáka, který vsítil naší čtvrtou branku. Trenér Vokál dal za rozhodnutého stavu příležitost všem náhradníkům. Soupeř už hrál odevzdaně a bavilo ho běhat už jen dopředu, ale dozadu nikoliv. Tím vznikala velká okénka v obraně, která jsme velmi často využívali. Z jednoho z mnoha rohových kopů se trefil hlavou Jelínek a několik dalších šancí jsme nevyužili. Poslední hřebíček pro soupeře přišel z pokutového kopu - Tomíček se nemýlil.
 
Zápas velmi dobře řídila trojice rozhodčích v čele s hlavním rozhodčím Pavlů a dvěma opravdu mladíky. Výkony všech tří rozhodčích byly opravdu na jedničku.
 
Za výkon lze vyzdvihnout z našeho mužstva celou obranu v čele s F. Lejskem v bráně. Je vidět, že stabilizovaná čtveřice Šilhán, Jelínek, L. Lejsek a J. Černý přináší ovoce. V záložní čtveřici opět dominoval Berndt, jehož fyzická kondice a síla v soubojích o míč je neskutečná.
 
Sestava: F. Lejsek – J. Černý, Jelínek, L. Lejsek, Šilhán – Votoček (60.min. M. Lejsek), Berndt, Šimerda, Jón – Čermák (70. min. Tomíček), Sitarčík (75 min. Jandura)
 
Příští zápas odehrajeme v sobotu 18.04.2015. v Zásadě už od 14,00 hodin. Béčko zahajuje jarní sezonu 18.04.2015. od 17,00 hodin se Mšenem „C“ na jeho hřišti. 
 
Přijďte nás povzbudit.   
Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.