Plavy A - Lučany 1:1 (1:0)

14.09.2017 09:02

Rozhodčí: Dvořák, Nagy, Jákl  Delegát: Houška

ŽK: 2:2  ČK 0:0

Branky Plavy: Černý Jakub (45min.)

Sobota  9.9.2017 17:00h ( v Plavech )

Sestava:

Škaloud

Černý J.  Plný  Jelínek  Jón

Rimský (82. Svačina)  Lupa Lejsek  Toman

Černý L.(64.Balatka)  Sitarčík (Gallyas)

Začátek utkání patřil domácím, kteří dobře kombinovali a vytvořili si drobnou uzemní převahu, ale žádné větší šance to nepřineslo. Okolo 10. minuty zápasu zahrávaly Plavy několik standartních situací a po jedné z nich ohrozil Spanilého v brance Lučan Toman. Centr na přední tyč přeběhlo několik hráčů a brankář vyrazil s námahou na břevno a odražený míč nikdo za jeho záda neuklidil. Potom byla hra vyrovnaná a odehrávala se většinou ve středu hřiště a žádné mužstvo nebylo nebezpečné v pokutovém území soupeře. Obrany fungovaly spolehlivě a schylovalo se na poločasovou remízu. Ve 45. minutě, ale hosté chybovali z jejich levé strany. Míč vybojoval Rimský, obešel obránce a servíroval před branku kde se lahůdkově trefil Jakub Černý a těžkou skákavou přihrávku napálil do pravé šibenice. Do kabin se šlo tedy lépe domácím za stavu 1:0.

Druhý poločas kopíroval ten první a nabízel fotbal ve středu hřiště s množstvím soubojů a minimem šancí. Za Lučany hrozil hlavně dnes aktivní Purm a také rychlý a fotbalový Pavelka. Pár náznaků šancí a standartních situací na obou stranách hra přinesla, ale obrany a brankáři byli spolehlivý. V 73. minutě měly tutovku Plavy, kdy po dobré kombinaci postupoval sám na Spanilého Toman, kterého ještě doplňoval Rimský, ale 100% šanci neproměnil. A staré známé fotbalové pravidlo “ nedáš – dostaneš “ opět platilo. Z rychlého protiútoku po drobné chybě domácích vyplaval na vápně míč před Kohoutem a ten s pomocí teče poměrně lehkou střelou vyrovnal. Do konce zápasu stojí za zmínku už jen trestný kop z cca 20metrů, který ale Sitarčík mezi tři tyče neusměrnil. Konec zápasu s výsledkem 1:1.

Dnes to bylo klasické utkání s Lučany, které bylo jako vždy velmi vyrovnané a rozhodovali maličkosti.

Kdybychom proměnili Ládíkem na 2:0, tak asi dnes zvítězíme, ale na kdyby se jak známo nehraje. I tak bod bereme jako spravedlivý, protože Lučany jsou velmi kvalitní soupeř a body sebere zajisté i dalším…..

 

  Další program : sobota 16.9. 16:30 Kořenov – Plavy B

                          neděle 17.9. 16:30 Železný Brod B – Plavy A

                          tréninky út a čt 18:00

                                         

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.