Plavy „A“ – Kokonín „A“ 5:0 ( poločas 2:0)

18.05.2017 20:43

Předposlední zápas základní soutěže sehrály domácí Plavy s Kokonínem 13. 5. 2017 za ideálního fotbalového počasí. Ke konečné jistotě skončit v první šestce tabulky potřebovaly Plavy vyhrát a s tímto cílem nastoupily do utkání.

Sestava: Nežádal – Votoček (78. M. Černý), Plný, J. Černý, Jón – Rimský, L. Lejsek, Lupa, Toman – Sitarčík (38. Čermák, 78. Trmal), Kohoutek.

Úvod zápasu vyšel domácím excelentně. Z rohového kopu zahraným Sitarčíkem se v 1.minutě trefil hlavou Rimský. V 6. minutě vyslal kolmou přihrávkou vpřed Lupa Sitarčíka a ten se nemýlil. To byl studená sprcha pro hosty. Bohužel domácí už další šance do poločasu nevyužili.

Druhý poločas začali překvapivě dirigovat hru hosté a několikrát zle domácím zatopili. Naštěstí vše zachraňoval v bráně Nežádal. Hra domácích byla v této fázi neurovnaná a se spoustou chyb. Zlom nastal v 75. minutě, kdy se ze strany parádně trefil Kohoutek a hosté tak trochu rezignovali. Výsledkem byly další 2 branky z kopačky Tomana v 80. a 83. minutě. Výsledek byl pro hosty hodně krutý.

Rozhodčí: Švajdler – Jacík, Bohata

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.