Plavy „A“ dostaly lekci od nováčka soutěže, Plavy: Roztoky 0:3 (poločas 0:0)

04.10.2015 21:05
 
V dalším utkání jsme na domácím hřišti dne 03.10.2015. hostii Roztoky. 
 
Jako již tradičně se měnila sestava na několika postech (potrestaný Rimský, absence Šimerdy):
 
Škaloud – M. Lejsek, Korotvička, Jelínek, J. Černý – Votoček, L. Lejsek, Tomíček (82. Lubas), Toman, Jón – Čermák (46. Pekař).
 
Vzhledem k útočné síle trenéři postavili sestavu pouze s jedním útočníkem. Od začátku zápasu nám hosté ukázali, kdo je pánem na hřišti a s jejich důrazem a pohybem jsme si nevěděli rady. I s přičiněním dlouhých autů bylo před naší bránou stále živo. My jsme se na polovinu hostí dostávali zcela sporadicky a v malém počtu (někdy to vypadá, že máme zakázané jít na polovinu soupeře), ale dvě šance jsme nedotáhli do konce, zejména Čermák selhal sám před bránou. Na svou stranu jsme si nezískali ani rozhodčího, zejména nesmyslné diskuse J. Černého s rozhodčím jsou už opravdu trapné.
 
Druhá půle začala ve stejném stylu jako první, soupeř hrál a my jsme jenom přihlíželi jeho aktivitě, fyzicky a nasazením nás zcela převálcoval. V 55. minutě jsme poprvé inkasovali po dlouhém autu do malého vápna, kdy naši obránci reklamovali ruku místo toho, aby dostali míč do bezpečí. V 72. minutě opět po standardce (nakrátko rozehraný roh) jsme opět koukali, jak soupeř hraje a bylo to 0:2. V prakticky již rozhodnutém zápase přišly v rozmezí 73. a 75. minuty dva zkraty J. Černého (1. žlutá za mluvení, 2. žlutá za úmyslnou ruku) a Votočka (1. žlutá za zbytečný faul na půli hřiště, 2. žlutá za mluvení + následné vulgarity po vyloučení), takže kromě předvedené hry jsme se ještě předvedli jako mužstvo hrající bez mozků…
 
Soupeř nás v samém konci ještě potrestal třetí brankou. Bohužel svými výkony, ubrečeností  a hlavně nedisciplinovaností se pomalu ale jistě propadáme tabulkou a příští zápas už skoro není s kým hrát (3 vyloučení áčko a 2 vyloučení béčko).  
 
Plavy „B“ podlehly Kořenovu 1:5 ( poločas 0:3)
 
Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.