Plavské „Béčko“ zahájilo jarní sezónu ve Mšeně s „Céčkem“ remízou 3:3 a vítezstvím na pokutové kopy 4:2

20.04.2015 22:34
Natěšení odjeli hráči plavské rezervy na zápas do Mšena. Trenér Harik měl zamotanou hlavu, koho v prvním zápase postavit, neboť hráčů se sešlo opravdu dost. Céčko Mšena je po podzimní části soutěže v čele tabulky, takže nás čekal opravdu těžký soupeř. Nakonec se ukázalo, že proti sobě nastoupila mužstva složená z většiny hráčů nad 40 let, v našem případě dokonce s dvěma nad 50 let. To předurčovalo k tomu, že zápas nebude příliš běhavý. Od začátku nás soupeř přehrával a kvalita byla na jeho straně. Špatně jsme bránili a nechávali soupeři příliš mnoho prostoru pro kombinaci.
Nepříjemná situace přišla pro nás již v 5. minutě, kdy pro zranění musel odstoupit Pitro. I přes převahu soupeře jsme první branku střelili my, kdy po vyhrané
hlavičce Tomíčka a chybě domácích obránců se nemýlil Jandura. Do přestávky se bohužel po závaru před naší bránou podařilo domácím vyrovnat.
Druhý poločas začali lépe domácí a šli do vedení po té, kdy po střele domácích vypadl míč Škaloudovi z rukou, a hráč domácích doklepl míč do naší sítě.
Ale dvěma góly Tomíčka po spolupráci s Jandurou jsme strhli vedení na svou stranu. Pak se již hra přelévala z jedné strany na druhou, síly očividně ubývaly na obou
stranách. Po jednom z protiútoků se podařilo domácím vyrovnat.
Na pokutové kopy jsme však zvítězili a získali tak dodatečný bod do tabulky (úspěšní exekutoři Kouřil, Vondra, Harik, Jandura). Dík patří Pepovi Škaloudovi, který nám po delší pauze vypomohl v bráně. Obranu dobře dirigoval Galbavý.
 
Sestava: Škaloud – Wild, Galbavý, Kouřil, Horák – Vondra, Pitro (10.min Svačina), Fojtík (75.min. Harik), Knap (60 min.Gallyas)  – Tomíček, Jandura.
 
Příští zápas odehraje „B“ mužstvo na hřišti v Plavech 26.04.2014 od 16,00 hodin proti mužstvu Rádlo „B“.
Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.