Plavské „B“ mužstvo remizovalo i v druhém zápase v Josefově Dole 4:4 (1:2)

10.04.2017 11:30

V sobotu 08. 4. 2017 zajížděl „B“ tým k zápasu do Josefova Dolu opět s početnou lavičkou a trenér Kouřil měl těžkou hlavu, koho postavit a koho nechat na lavičce.

Plavy nastoupili v sestavě:
Nežádal – Fojtík (Wild), Meisl, Korotvička, Šimčík - Lubas, Šimerda (46. M. Černý), Kouřil, Trmal  (76. Harik) – Tomíček, Červinka (46. Jandura).

Hosté z Plavů měli od začátku více ze hry a zaměstnávali obranu po celý první poločas. Ale spoustu šancí a slibných útoků nedotáhli do úspěšného konce. Ujmula se až hlava Kouřila po rohovém kopu v 31. minutě. Skóre na výšil ve 35. minutě po chybě domácího brankáře hlavou Tomíček. Domácím se podařilo do poločasu snížit ve 39. minutě Procházkou. Do druhé poločasu dostali v sestavě hostů příležitost hráči z lavičky, aby si každý zahrál. Bohužel tato výměna a obměna i několika postů v sestavě výrazně rozbourala sympatický výkon Plavů z prvního poločasu. Domácí se snadno dostávali do blízkosti branky hostů a pouze díky Nežádalovi se skóre dlouho neměnilo. Naopak ze závaru před brankou hostí skóroval v 54. minutě Tomíček.

Zvrat v utkání nastal od 70. minuty, kdy Plavy během dvou minut dvakrát inkasovaly z kopaček Volka a Procházky. Totální obrat ve skóre domácí završili po rychlém protiútoku v 91. minutě Vernerem. Alespoň bod pro hosty zachránil jak jinak než hlavou Harik.

Rozhodčí: Vasko – Lupa, Štědrý

Žluté karty: 2:1

Příští zápas sehraje „Béčko“ doma 16. 4. 2017 od 16:00 hodin s Kořenovem.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.