Plavské „Áčko“ uspělo i v Lučanech (0:1)

31.08.2015 21:11

K dalšímu utkání I.B. třídy jsme zajížděli na hřiště staronového účastníka soutěže, který se představil s velmi mladým týmem.

Sestava: Škaloud – Votoček, Korotvička, Jelínek, Jakub Černý – Trmal, Lukáš Lejsek, Jón, Rimský – Toman, Tomíček. Naše sestava doznala oproti předešlému utkání 2 změn z důvodu absence Šimerdy a Matěje Lejska.

Zápas jsme začali aktivně a soupeř se jen těžko dostával do blízkosti naší brány. Včasným napadáním jsme soupeře několikrát dostali do úzkých a z každé standartní situace bylo před domácím brankářem husto. Po jedné takové rychlé akci ve 30. minutě z pravé strany odcentroval Toman, našel Rimského, kterému domácí zabránili ve skórování pouze za cenu faulu. Poskytnutou výhodu využil Tomíček a zblízka doklepl míč do brány. V prvním poločase jsem si vytvořil ještě několik příležitostí, ale Tomanovi, Tomíčkovi i Rimskému chybělo při zakončení více klidu. Ale i domácí několikrát nepříjemně zahrozili, jednou nás zachránilo břevno a několikrát opět spolehlivý Pepa Škaloud v bráně.

Druhý poločas se vyznačoval zvýšeným úsilím domácích, ale jejich všechny snahy pochytala opět naše spolehlivá obrana spolu se Škaloudem. My jsme hrozili již spíš sporadicky z protiútoků, ale zakončování našich akcí je tak trochu slabinou. Do utkání v druhém poločase naskočil v 67.min. David Baltka za Trmala, v 80.min. Jandura za Tomíčka a v 90. min. Lubas za Tomana.

Odvezli jsme si po zodpovědném výkonu důležité 3 body.

Příští kolo nás čeká doma 05.09.2015. v 17,00h Smržovka a chceme opět bodovat.   

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.