Nová Ves – Plavy B 3:5 ( 2:2 )

30.09.2016 09:13

Ke středečnímu dohrávanému kolu okresního přeboru naše B mužstvo zajíždělo na Novou Ves.

Místní, nedávno ještě hrůzostrašné pískové, hřiště nechali domácí správci zarůst trávou a tak alespoň opticky vylepšili místní fotbalový stánek. Hřiště bylo ale stejně dost tvrdé a hrbolaté. 

Plavy posílené o Lupu a Tomana z A-týmu měly velice kvalitní a početnou sestavu i s pěti náhradníky. První poločas byl ze strany hostí velice pozvolný až ospalý a profesorský. Domácí bojovali, a dokud jim stačily síly, vyrovnali se fotbalovějším hostům důrazem a efektivitou v zakončení. Poločas tak skončil 2:2.

Ve druhém dějství Nová Ves odpadla fyzicky a hosté již opticky pohyblivější kontrolovali hru a přidávali branky. Výborně zahrál Lupa, který hrál s přehledem v pohybu a tvořil hru hostí a navíc sám dal 3 branky. Toman v suchém triku bez většího pohybu zaznamenal 2 branky a splnil společně s Lupou očekávání jejich přínosu B týmu. Obrana měla dost starostí s domácím Kohoutem, ale ten střídal v 66. minutě a potom již měli chlapci celkem klid. Dobře zahráli zejména Fojtík (opakovaně) a dnes taky Michal Černý. Tomáš v bráně jistota, sebral toho hodně ze vzduchu a hrál hodně nohama, spolehlivý výkon. V záloze kromě zmíněného Lupy a Tomana zbývá Tibor. Dokud měl síly tak spolehlivý výkon, na krajích Sváča a Lubásek mladí bojovníci dopředu i dozadu a dnes i celkem fotbalový výkon jen tak dál. Vepředu Čermis s Oldou branku sice nedali, ale utahali domácí obránce, kteří v první půli ještě celkem mohli. Jakub by mohl vydržet déle než poločas….

David Šímčík střídal Oldu a na hrotu několikrát vymýšlel dobré sklepnutí či finální nahrávky na spoluhráče a sám geniálním lobem orazítkoval břevno. Jarda vystřídal věkového kolegu Ivoše a spolehlivě pohlídal na předstoperu výsledek. Machalda měl vystřídat Tibora, ale zalíbilo se mu na lajně s praporkem a tak tam zůstal až do konce zápasu.

Zápas celkem v klidu s amatéry na čarách odřídil Ivan Vasko.

Sestava Plavy B

Nežádal – Černý Michal, Meisl, Kouřil, Fojtík – Šimůnek, Szatmari, Lupa, Toman – Jandura, Čermák

(Svačina 7min Šimůnek, Lubas 46min Čermák, Wild 77min Meisl, Šimčík 70min Jandura, Machalický výborný postranní rozhodčí)

 

Plavy B

Nežádal – Černý Michal, Meisl, Kouřil, Fojtík – Šimůnek, Szatmari, Lupa, Toman – Jandura, Čermák

(Svačina 7min Šimůnek, Lubas 46min Čermák, Wild 77min Meisl, Šimčík 70min Jandura, Machalický výborný postranní rozhodčí)

 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.