Fotbalový víkend 10. – 11.09.2016

12.09.2016 12:55

Ani Sitarčíkův hattrick během 12 minut na vítězství nestačil – Plavy „A“ – Lučany  3:3 ( poločas 3:2)

Na plavském hřišti se odehrál v sobotu další horor, kde domácí ztratili vítězství opět v závěr zápasu. Při tom to měli domácí rozehrané úplně skvěle. Během prvních 12. minut vstřelil Sitarčík 3 góly, z toho 2 z perfektně zahraných trestných kopů.

Lučany byly na ručník. Bohužel v 17. minutě po zahraném trestném kopu domácí podcenili situaci a pro ně již ztracený míč vrátili hosté z brankové čáry před bránu a Purm se nemýlil. Další pohromu pro domácí zařídil ve 30. minutě hlavní rozhodčí Čuřík.

Centrovaný míč hostující hráč netrefil hlavou, který se mu smekl po hlavě a spadl na domácího obránce. Jediný hlavní sudí viděl ruku a odpískal penaltu. Vaněček se nemýlil a do kabin se odcházelo za stavu 3:2 pro domácí.

Ve druhém poločase se útoky přelévaly z jedné strany na druhou. Ale vyloženější šance si vytvořili domácí. V 70. minutě po faulu kopali penaltu i domácí, ale Kohoutek odmítnul zvýšit náskok domácích a Spanilý vyrazil míč zpět ke Kohoutkovi. Toho vzápětí zezadu Spanilý srazil k zemi, ale rozhodčí Čuřík neměl odvahu písknout v tak krátkém čase další penaltu. Další vyložené šance zahodili Sitarčík a Lupa, kteří stáli sami před brankářem hostí. Trest přišel v 86. minutě, kdy se hlavní s pomezním dohadovali, zda šlo o faul nebo roh. Z rohu nebyli domácí po šesti odrazech schopni dostat míč ze svého pokutového území a hostující Hušek i s  pomocí ruky dopravil míč do domácí sítě. Konec zápasu 3:3.

Domácí ještě dlouho po zápase nemohli zkousnout ovlivnění zápasu hlavním rozhodčím a jen těžko může pan Čuřík mít čisté svědomí. Ať už to byl záměr nebo hrubé chyby, takový rozhodčí patří do pralesní ligy. Na druhou stranu si domácí mohli zajistit vítězství vlastními silami i za nepřízně hlavního rozhodčího.

Sestava:  Škaloud – Votoček (60 min. Šimerda), Korotvička, Jelínek, Jón – M.Lejsek, Pilný, Lupa, Toman (85.min. Rimský)  – Sitarčík, Kohoutek

 

Plavské béčko pokračovalo v bídných výkonech – Držkov „B“ – Plavy „B“  4:1 ( poločas 2:1)

K sousedskému derby rezervních týmů odjížděly Plavy značně oslabeny oproti původně plánované sestavě. Během neděle se omluvili Šimerda, Wild a Rimský (u posledně jmenovaného důvod neznámý). Již začátek zápasu se neodvíjel pro Plavy dobře. V 6. min. udělal mindu Kouřil a Fišer pohodlně skóroval. Další pohroma přišla ve 26. min., kdy hostující obrana ustupoval až do vlastního vápna aniž by si všímali domácích hráčů a Linhart zvýšil na 2:0. Pak přišla jedna z mála světlých okamžiků hostujícího celku a po Tomíčkově centru ve 28. min. J.Černý hlavou snížil.

Do druhého poločasu nastoupili hosté s jednou změnou v sestavě s cílem více ovládnout střed hřiště. Ale Držkov nasadil do zálohy též 2 čerstvé hráče a Plavy již hrály pouze na náhodu. Třetí gól dal za domácí v 80. min. Baťek po hrubé chybě Horáka. A zkázu hostů dokonal v 90. min. Soukup. Plavskému béčku chybí jakýkoliv systém hry, nikdo nechce hrát, taková hra na schovávanou, která hodně souvisí s fyzickou kondicí. Systém nakopávání dlouhých míčů jako v ragby k ničemu nevede.

Sestava: Nežádal – J.Černý, Kouřil, Meisl, Horák – Lubas, Fojtík (46.min Šimčík), Szatmari, Svačina – Tomíček, Červinka    

 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.