Fotbalový víkend 1. - 2. 10. 2016

04.10.2016 07:40

Roztoky – Plavy „A“ 2:2 (poločas 1:1) 

V sobotu zajíždělo naše „A“ mužstvo do Roztok a hrálo se utkání dvou mužstev z dolní poloviny tabulky. Pro obě mužstva velelo postavení v tabulce vyhrát. Naše sestava doznala z důvodu absencí a zranění několik změn. Do sestavy naskočili bratři Lukáš a Michal Černý. Začátek zápasu patřil domácím, kteří hrozili zejména z dlouhých autů a trestných kopů směřujících do našeho vápna. Nám se podařil rychlý útok ve 32. minutě, kdy L. Černý uvolnil Sitarčíka a ten přeloboval brankáře a vedli jsme 1:0. Další slibné akce jsme nedotáhli do konce. Komplikace nastaly ve 37. minutě, kdy musel pro zranění předčasně opustit hřiště M. Lejsek a nahradil ho benjamínek Lubas. Domácím po jednom z dlouhých centrů a špatném vyběhnutí Škalouda se podařilo ve 42. minutě vyrovnat, když v souboji o míč zahrál Plný rukou a kopala se penalta. Druhá pohroma pro nás přišla ve 47. minutě, kdy jsme zahrávali rohový kop a domácí se dostali do rychlého protiútoku. Špatné postavení našich obránců a pozdní vyběhnutí Škalouda umožnilo Ilnerovi pohodlně skórovat do prázdné branky. V tuto chvíli to s námi nevypadalo vůbec dobře. Ke všemu se zranil i druhý Lejsek, Lukáš, kterého musel v 57. minutě nahradit Tomíček. Naštěstí se v poslední fázi zápasu uklidnil v brance Škaloud a podržel mužstvo jistými zákroky. Po jednom z nich vyhodil rychle míč na Lupu, ten rychle přistrčil míč Sitarčíkovi a ten zopakoval svou akci z prvního poločasu a v 65. minutě vyrovnal. Závěr zápasu se odehrával přeléváním akci od jedné brány k druhé se spoustou možností vstřelit vítěznou branku na obou stranách. Nejblíže k ní měl Sitarčík z trestného kopu, kdy orazítkoval břevno a druhou jeho šanci zazdila jeho slabší pravá noha. Rovněž neúspěšný byl v závěru zápasu střídající Rimský, který po rozehraném rohu netrefil hlavou branku. Tvrdý terén a důrazný soupeř nám způsobil v závěru zápasu několik dalších zranění (Lupa, Toman, Lubas), takže konce zápasu byl pro nás vysvobozením. Nakonec je asi nerozhodný výsledek spravedlivý pro obě strany. 

Utkání velmi dobře řídil rozhodčí Klimt. 

Sestava: Škaloud – M.Černý, Jelínek, Plný, Jón – M.Lejsek (37. Lubas), L.Lejsek (57.Tomíček), Lupa, Toman – Sitarčík, L.Černý (75. Rimský) Příští utkání sehraje „A“ tým doma 08.10.2016. od 16,00 hodin s Harrachovem. 

Plavy „B“ - Smržovka „B“ 2:0 (poločas 1:0)

V nedělním domácím utkání béčko nastoupilo poměrně v silné sestavě a očekávalo se hladké vítezství nad rezervou Smržovky, která přijela ve značně improvizované sestavě (jejich áčko hrálo ve stejný čas v Horní Branné). Ale opak byl pravdou. Naše hra byl velmi nepřesná a útočníci se po celý zápas neuměli výrazně prosadit a proměnit vyložené šance. Jejich střeleckou impotenci musel nakonec nahradit záložník Svačina, který vstřelil oba góly. První ve 13. minutě po akci Rimský – Čermák – Svačina a druhou v 66. minutě. Hosté svým bojovným výkonem zlobili až do konce zápasu a jen díky domácímu golmanovi Nežádalovi uhájilo béčko povinné vítězství. Utkání ukázalo to, že i proti slabému soupeři se musí hrát s nasazením a kolektivně, což naši útočníci tentokrát moc nenaplnili. 

Sestava: Nežádal – Kouřil, Tomíček, Meisl ( 65. Šimčík), Fojtík – Svačina, Szatmari ( 80. Lubas), Šimerda (38. Harik), Rimský – Čermák (65. Červinka) 

Zápas velmi dobře řídila trojice rozhodčích Smoleňák ml., Alb a Lejsek.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.