Fotbalová sobota 5. 11. 2016

06.11.2016 22:05
Plavy „A“ uhájily v Držkově po remíze 1:1 ( poločas 0:0) 2. příčku
 
K poslednímu podzimnímu utkání zajížděly Plavy v sobotu do sousedního Držkova.
Domácí  nastoupili k utkání jako již tradičně v silně improvizované sestavě a bez hráčů na střídačce. Po celý zápas měli hosté mírnou převahu, kterou bohužel nebyli schopní vyjádřit gólově. A šance na to byly.
Nakonec zápas skončil smírně 1:1, kdy obě branky padly v posledních 5 minutách zápasu. Nejprve se po centru Baťka trefil v 87. minutě domácí Vaníček a v 90. minutě po rozehraném trestném kopu dopravil míč do branky domácích Rimský. 
Plavy poměrně překvapivě přezimují na druhém místě tabulky a mohly úspěšnou půlsezónu pořádně oslavit ve své „Dřevěnce“ na hřišti…
 
Sestava hostů:  Škaloud – J.Černý, Jelínek, Plný, Jón – Rimský, L.Lejsek, Šimerda (85. M.Černý, Toman (62. Svačina) – Čermák (46.Sitarčík), Kohoutek
 
Utkání s přehledem řídili Linhart, Vachek a Dvořák  
 
 
Tanvald – Plavy „B“ 3:2 ( poločas 1:2)
 
Béčko zajíždělo k poslednímu zápasu do Tanvaldu bez velkých ambicí s ohledem na fakt, že utkání bylo hráno ve stejných čas jako zápas áčka v Držkově. Z důvodu zranění a absencí v áčku museli Svačina a M.Černý být k dispozici v Držkově. Nakonec ale béčko sehrálo v Tanvaldě vyrovnanou partii a o body přišlo až v závěru utkání.
Do vedení šly Plavy již v 6. minutě Tomíčkem po centru Šimčíka. Vyrovnání přišlo v 10. minutě, kdy zaváhání hostů na pravé záloze a obraně využil domácí Kodytek.
Hosté hrozili zejména z rychlých brejků a z rohů. Po jednom z nich se hlavou ve 35. nemýlil Jandura. Škoda, že další šance ( Jandura,Tomíček, Kouřil) zůstaly nevyužité. 
Stínem prvního poločasu bylo zranění Červinky, který po 3 brutálních zákrocích domácího stopera musel již v 16. minutě opustit hřiště. Ale opustit hřiště měl i domácí stoper, a to s červenou kartou, že pane Smoleňáku? 
Druhý poločas začal v režii domácích, ale jejich snaha většinou končila na zbrklosti a střelecké nemohoucnosti. Bohužel jejich převaze v druhém poločase úspěšně dopomáhal svým výkonem hlavní rozhodčí Smoleňák ml. Důsledkem toho bylo i přiostření hry a zbytečné vzájemné oplácení faulů.
Vyrovnání přišlo v 69. minutě, kdy po zbytečně ztrátě míče Tomíčkem u pokutového území domácích se z rychlého protiútoku nemýlil Horváth. O všechny 3 body pak hosté přišli v 83. minutě, kdy po centru na přední tyč uklidil míč do branky hostů břichem Horváth.
Nejslabším mužem na hřišti byl jednoznačně hlavní rozhodčí Smoleňák. 
 
Sestava hostů: Nežádal – Wild, Galbavý, Meisl, Fojtík – Lubas, Kouřil, Tomíček,     
                         Šimčík – Červinka (16. Machalický, 70.Harik), Jandura
Plavy „A“ uhájily v Držkově po remíze 1:1 (poločas 0:0) 2. příčku
 
K poslednímu podzimnímu utkání zajížděly Plavy v sobotu do sousedního Držkova. Domácí nastoupili k utkání jako již tradičně v silně improvizované sestavě a bez hráčů na střídačce. Po celý zápas měli hosté mírnou převahu, kterou bohužel nebyli schopní vyjádřit gólově. A šance na to byly. Nakonec zápas skončil smírně 1:1, kdy obě branky padly v posledních 5 minutách zápasu. Nejprve se po centru Baťka trefil v 87. minutě domácí Vaníček a v 90. minutě po rozehraném trestném kopu dopravil míč do branky domácích Rimský. 
 
Plavy poměrně překvapivě přezimují na druhém místě tabulky a mohly úspěšnou půlsezónu pořádně oslavit ve své „Dřevěnce“ na hřišti…
 
Sestava hostů:  Škaloud – J. Černý, Jelínek, Plný, Jón – Rimský, L. Lejsek, Šimerda (85. M. Černý, Toman (62. Svačina) – Čermák (46. Sitarčík), Kohoutek
 
Utkání s přehledem řídili Linhart, Vachek a Dvořák  
 
 
Tanvald – Plavy „B“ 3:2 (poločas 1:2)
 
Béčko zajíždělo k poslednímu zápasu do Tanvaldu bez velkých ambicí s ohledem na fakt, že utkání bylo hráno ve stejných čas jako zápas áčka v Držkově. Z důvodu zranění a absencí v áčku museli Svačina a M. Černý být k dispozici v Držkově. Nakonec ale béčko sehrálo v Tanvaldě vyrovnanou partii a o body přišlo až v závěru utkání. Do vedení šly Plavy již v 6. minutě Tomíčkem po centru Šimčíka. Vyrovnání přišlo v 10. minutě, kdy zaváhání hostů na pravé záloze a obraně využil domácí Kodytek. Hosté hrozili zejména z rychlých brejků a z rohů. Po jednom z nich se hlavou ve 35. nemýlil Jandura. Škoda, že další šance (Jandura, Tomíček, Kouřil) zůstaly nevyužité. Stínem prvního poločasu bylo zranění Červinky, který po 3 brutálních zákrocích domácího stopera musel již v 16. minutě opustit hřiště. Ale opustit hřiště měl i domácí stoper, a to s červenou kartou, že pane Smoleňáku? 
Druhý poločas začal v režii domácích, ale jejich snaha většinou končila na zbrklosti a střelecké nemohoucnosti. Bohužel jejich převaze v druhém poločase úspěšně dopomáhal svým výkonem hlavní rozhodčí Smoleňák ml. Důsledkem toho bylo i přiostření hry a zbytečné vzájemné oplácení faulů. Vyrovnání přišlo v 69. minutě, kdy po zbytečně ztrátě míče Tomíčkem u pokutového území domácích se z rychlého protiútoku nemýlil Horváth. O všechny 3 body pak hosté přišli v 83. minutě, kdy po centru na přední tyč uklidil míč do branky hostů břichem Horváth.
 
Nejslabším mužem na hřišti byl jednoznačně hlavní rozhodčí Smoleňák. 
 
Sestava hostů: Nežádal – Wild, Galbavý, Meisl, Fojtík – Lubas, Kouřil, Tomíček, Šmčík – Červinka (16. Machalický, 70. Harik), Jandura
 
Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.