FK Železný Brod "B" : TJ Sokol Plavy "B" 4 : 4 (3 : 2)

25.04.2022 22:23

FK Železný Brod "B" : TJ Sokol Plavy "B" 4 : 4 (3 : 2)

Neděle 24. 4. 2022, 17:00.

V dalším kole okresní 2. třídy zajel náš B tým do Železného Brodu. V porovnání se slunnou sobotou se počasí dramaticky zhoršilo a tak byl zápas přesunut na tamní umělou trávu. Utkání na malém hřišti za deštivého počasí slibovalo spoustu osobních soubojů a především spoustu gólů.
První poločas začal náporem hostujícího týmu, který vyústil překrásnou brankou dobře hrajícího Pekaře již v 6. minutě. Vzápětí se na gólovou listinu zapsal i Lála, který utekl domácí obraně a svůj nájezd na brankáře s přehledem proměnil. Bohužel se Plavy nechali unést brzkým vedením a zmírnili tempo. Domácí už nebyli pod tlakem a tudíž mohli zvýšit kvalitu své hry. Výsledek se dostavil v podobě několika šancí, které ovšem likviduje skvělými zákroky hostující brankář Nežádal. Ve 33. minutě se domácí již prosazují, když hosté špatně brání rohový kop a po několika prohraných soubojích v brankovém území inkasují. Od tohoto gólu jsou domácí ještě více aktivní a kontrolují hru. Do poločasu přidávají ještě 2 góly a otáčí výsledek utkání ve svůj prospěch.
  Do druhého poločasu Plavy nasazují forwarda Janduru, s cílem podpořit útočnou řadu a zkvalitnit hru. Tak se ale neděje, domácí nadále kontrolují hru, nicméně bez výraznějších šancí. Od 65. minuty se hra vyrovnává a hostům se už lépe drží míč, zatím však bez výraznějšího ohrožení branky. To se mění až v 84. minutě, kdy se do první vážnější šance dostává kdo jiný, než Plavský žolík Jandura. Šance samozřejmě proměněna a tak je skóre 4:3. Hosté cítí šanci na vyrovnání a tlačí se dopředu. Odměna se dostaví v podobě vyrovnávací branky, kdy dobře hrající Nosek centruje na hranici malého vápna, kde se mezi třemi bránícími hráči prosadí znovu čarostřelec Jandura. Ve zbývajících dvou minutách domácí ještě seberou síly a málem přidají svůj pátý gól, nicméně proti je Nosek, který odkopává míč z brankové čáry.
Dnes je remíza asi spravedlivá, domácí byli většinu zápasu o chlup lepší, nicméně hosté předvedli bojovný výkon a nevzdali zápas ani za nepříznivého skóre.
Příští zápas hraje Plavský B tým konečně na domácím hřišti v neděli od 16h, kde se utká s týmem SK Zásada.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.