FK Přepeře : TJ Sokol Plavy "A" 4:2 (4:0)

14.04.2023 06:34

12. 4. 2023 19:00
I.B třída východ
UMT Turnov , 50 diváků
Rozhodčí: Ouředník Pavel - Šedina Jan, Nestler Heinrich.

FK Přepeře z.s.
4:2 (4:0)
Tělovýchovná jednota Sokol Plavy, spolek

STŘELCI: 4. Říha David, 11. Okirikpo Hezekiah Okeoghene, 24. Ejoor John, 33. Jimmy Peremene Gidion - 67. Toman Ladislav, 75. Lála
1 B Žanta Pavel
2 N Zajíček Štěpán
3 N Černý Jakub [K]
4 N Plný David
5 N Svačina Ondřej
6 N Pekelský Ondřej
7 N Pátra Jakub
8 N Mucska Daniel 60
9 N Zonyga Štěpán 60
10 N Toman Ladislav
11 N Brezar Ondřej
NÁHRADNÍCI
12 N Lála Marek 60
13 N Černý Michal 60
14 N Lupa David
15 N Trmal Matěj

Dohrávka na 4x) odloženého zápasu z podzimu!? V Turnově ve středu večer od 19h!? Díky termínu a zdravotním potížím odjíždíme bez několika stabilních hráčů. Naopak domácí posíleni o 5 hráčů třetiligového A týmu ( tři hráči tmavé pleti, stoper Habr a výborný brankář Čamrda ).
Prospíme úvod zápasu a tím ho vlastně ztrácíme celý. Do 30. minut 4:0 a je to na ručník. Hra není úplně špatná a máme i náznaky šancí, ale domácí trestají vše. Rozdíl je hlavně v důrazu, rychlosti a práci s míčem všech pěti výše uvedených. Ostatní jejich spoluhráči vlastně jen běhají bez dotyku s míčem a hrají jen minimálně. První branku dostáváme lacino z rohu po sérii odrazů a chyb lacino. Další tři po rychlých akcích soupeře, které mají podobný průběh. Ztráta nebo odražený míč ze souboje. Velmi rychle a kvalitně provedený brejk v součinnosti s nadstandartní fyzickou a fotbalovou kvalitou hráčů je prakticky na naší úrovni nebránitelná záležitost. Zbytek poločasu se ale začínáme stále více dostávat do hry a hráči se přispůsobují kvalitě soupeře.
Druhý poločas nastává lehké podcenění soupeře a prostřídání a najednou máme stále více ze hry. Jsem lepším a nebezpečnějším týmem. Máme dost zakončení, ale zatím bez využití. Dáváme branku Tomanem po akci z levé strany a prudkém centru. Další po rychlé akci Michala Černého s předávkou na Lálu a zakončením na zadní tyč. Další dva samostatné nájezdy dáváme vedle. Domácí nebezpeční z brejků, ale také bez gólu.
Minimálně tři branky jsme si dnes zasloužili a možná i vyrovnání, ale nutno sportovně uznat velkou kvalitu na soupeřově straně. Mrzí nás hlavně hrubě nepovedený úvod zápasu.

Nyní nás čeká perná sobota a dvojzápas ve stejném termínu:
Sobota 17:00 A) v Jablonci nJ
Sobota 17:00 B) v Zásadě

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.