FK Přepeře : TJ Sokol Plavy "A" 3:2(1:0)

22.08.2023 10:59

19. 8. 2023 14:00, 3.kolo, I.B třída východ
FK Přepeře z.s.
Tělovýchovná jednota Sokol Plavy, spolek
3:2(1:0)
Mareš Milan 18.
Lupa David 57.
Mikschl Michal 61.
Lupa David 73.
Pálka Martin 86.
Číslo utkání: 2023510A3A0305, Rozhodčí: Opelt Aleš, - Adam Václav, Nestler Heinrich, Hřiště: Jizeran Doubrava, Diváků: 30
1 B Průcha Daniel
15 N Phung Minh Quan 51
3 N Černý Jakub [K]
4 N Svačina Ondřej
5 N Zonyga Štěpán
6 N Pekelský Ondřej
7 N Pátra Jakub
8 N Lupa David
9 N Prousek Vladimír 76
10 N Brezar Ondřej
11 N Prousek Radim 70
# P NÁHRADNÍCI
12 N Černý Michal         51
13 N Jandura Oldřich 76
14 N Votoček Ondřej 70
  Zbytečná prohra v Doubravě s Přepeřemi B). Velké množství omluvenek! Chybělo téměř 10 lidí...??? Můžeme postavit další mužstvo z omluvených hráčů!!! Dalším aspektem dnešního nevalného fotbalového zážitku je extrémní teplota a vlhkost vzduchu, které ubíraly rychle síly.
  Místní velké a kvalitní hřiště dávalo možnost hrát dobrý, kombinační fotbal, ale skutečnost byla trochu jiná. Snažíme se hrát po stranách a centrovat do zakončení. Dneska je to ale přehlídka velké nekvality základních fotbalových dovedností. Práce s míčem, základní přihrávka nemluvě o kvalitním centru natož střele nebo zakončení na branku. To vše bez pohybu a snaze pouze přežít těžké podmínky. Máme naoko hru pod kontrolou, ale veškeré centry nebo zakončení končí daleko mimo hřiště. Domácí hodně zezadu a nakopávané míče na dva kvalitní útočníky a to je pro nás dnes velký problém. Naše obrana s tím má obrovské problémy. Inkasujeme jednoduchou branku po centru, sklepnutí hlavou a na penaltě nikdo nebrání osamoceného hráče v zakončení. My máme snad 10 šancí a pološancí, ale zoufalé provedení nás stojí zápas.
  Druhý poločas ještě větší rozdíl. Hrajeme na jednu branku, ale nedáváme nic. Pátra tyč po sólo nájezdu. Další a další náznaky Lupy, Pekelského atd. Srovnáváme po rohu s pěkným zakončením Lupy z první. Obratem ale další jednoduchá akce domácího útočníka a opět prohráváme.  Vyrovnává ještě jednou individuální akcí Lupa, který jako jediný má kvalitu v zakončení. Dál se tlačíme za obratem, ale výsledkem je fatální chyba v závěru na pravé straně obrany, kdy po autu na druhé straně hřiště a rychlém přenesení úplně volný hráč má snad minutu na zakončení. Ještě máme tři další šance na minimálně remízu, ale dneska si to vyžíráme pěkně do konce a prohráváme se soupeřem, kde jsme měli vyhrát nebo minimálně bodovat!!!
Příští týden neděle A) 17:30 v Turnově
                               B) 14:00 v Lučanech

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.