Držkov A - Plavy A 0:0 (1:1)

18.10.2017 22:09

Rozhodčí: Mizera, Šmíd, Klement

ŽK: 1:3  ČK 0:0

Branky Plavy: Lupa

Sobota  14.10.2017 15:30h

Nežádal

Černý J.  Votoček Jelínek Jón

Rimský ( 84. Šimerda ) Plný ( 80.Večerník )  Lejsek  Toman

Černý L. ( 66. Lédl )  Lupa

 

V sobotu čekalo naše A-mužstvo derby v Držkově. Za hezkého počasí, ale na velmi těžkém podmáčeném terénu místního hřiště.

První poločas začal opatrně a obě mužstva hlavně dobře bránila a nikdo nechtěl udělat zbytečnou chybu. Postupem času to byly Plavy, kdo začínal mít mírnou převahu a měly také šance, kdy Lupa po dobré samostatné akci sám před Zelenkou zakončil slabě. Také Lukáš Černý po chybě Vrabce sám před poloprázdnou brankou přestřelil. Další možnosti mohli hosté vytěžit ze standardek, ale výborný Zelenka vše zkušeně posbíral. Domácí toho moc neměli a pár náznaků aktivního Baťka pohlídala obrana a Nežádal v brance.

Druhý poločas jsme chtěli konečně prolomit střeleckou smůlu, ale to se nám poslední dobou nedaří a hlavně proto jsme poněkud za bodovým očekáváním. V Držkově druhý poločas opět snad 4-5 velmi dobrých šancí jít do vedení, ale opak byl opět pravdou a my zase prohráváme. Po chybě ve středu pole Justův pas za obranu, Batěk pod sebe a Vrabec do prázdné branky skóruje. Tyto tři hráči Držkova hráli velmi dobře celý zápas. Plavy byly chvíli trochu opaření stavem. Naštěstí se podařilo po 7.minutách vyrovnat, kdy po samostatném nájezdu na Zelenku konečně proměnil Lupa. Zbývalo ještě dost času na obrat, ale další šance Tomana, Lupy a v závěru Šimerdy branku nepřinesly. Naopak jsme měli štěstí po střele Justa do tyče.

Celkově jsme byli asi trochu lepší, měli rozhodně více šancí, ale produktivita nás trápí!!! Bod z venku a z derby, ale bereme a ve třech následujících domácích zápasech to snad už bude za tři body.

Další program : sobota 21.10. 15:30 Plavy A – Harrachov

                          sobota 21.10. 15:30 Janov – Plavy B

                          tréninky út a čt 18:00

 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.