Železný Brod B - Plavy A 4:1 (2:0)

19.09.2017 23:34

Rozhodčí: Švajdler, Mizera, Minář ( delegát Horáček )

ŽK: 2:1  ČK 0:0

Branky Plavy: Lupa

 

Neděle  17.9.2017 16:30h

 

Škaloud

Večerník (60.Lédl) Plný Jelínek  Jón

Rimský  Lejsek L. Lupa Toman

Černý L.  Sitarčík (15.Gallyas(60.Svačina))

 

Neoblíbený soupeř čekal Plavy v dalším kole I.B. třídy. V Železném Brodě, v neděli a na obrovském místním hřišti se Plavům dlouhodobě nedaří.

Brod byl do dnešního zápasu poslední s jedním bodem, ale na hřišti to moc znát nebylo. Hosté měli sice zkraje zápasu 2x možnost přečíslení 3na1 nebo 4na2, ale trestuhodně odmítli jít do vedení a domácí borci je obratem potrestali a v desáté minutě šli do vedení Markem Šefrem. Plavy nehrály dobře a na velkém prostoru místního hřiště se těžko orientovaly a nestíhaly nebezpečné výpady domácích. Za Brod hráli dnes velice dobře 2hráči Marek Šefr a Luboš Havrda, kteří prakticky sami rozhodli celé utkání. Na rozdíl dvou branek po další chybě a brejku dali domácí ve 30. minutě. Hostující mužstvo zaostávalo ve všem. Prostorová orientace, rychlost, bránění, kombinace a vražedné chyby při jednoduché rozehrávce. Přesto se občas podařilo na velikém prostoru si párkrát přihrát a jednoduše se dostat do koncovky, ale tam to byl další velký problém - ZAKONČENÍ. A po nuceném střídání Sitarčíka v 15. min. se ještě znásobil!

Druhý poločas Plavy hru mírně zlepšily a rázem začaly domácí přehrávat. Domácí jakoby přestávali stíhat. Nebezpečný Šefr s Havrdou se nedostávali tolik do hry a Plavy začaly zahazovat šance jako na běžícím pásu. Domácí hru omezili na bránění a odkopy hledali hráče Ž.B. číslo 10 nebo 12 a kupodivu to úplně stačilo. Plavy sice snížily po trestném kopu z 20metrů Lupou, ale ostatních snad šest jasných šancí zazdily a po chybách v obraně ještě dvakrát inkasovaly. I když o třetím a čtvrtém gólu Brodu bychom se mohli pobavit s hlavním resp. s pomezním rozhodčím, kdy oběma brankám předcházeli přestupky domácích. Ale to zápas nerozhodlo.

 

Shrnuto-podtrženo:

Dnes celkově špatný výkon, chyby vzadu, vázla rozehrávka i mezihra, přesto všechno bylo spoustu šancí vpředu = bez využití !!!

Do příště nutno zlepšit vše a vrátit se ke hře, kterou jsme se prezentovali doposud a urvat body poctivým výkonem v domácím utkání!

 

Další program: sobota 23.9. 16:30 Plavy A – Košťálov-Libštát B

                          B – volno

                          tréninky út a čt 18:00

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.