TJ Sokol Plavy : TJ Jiskra Harrachov 1:1(0:1)

05.04.2022 10:28

2. 4. 2022 16:30
I.B třída východ
Tráva Plavy , 50 diváků | Rozhodčí: Vachek Václav, Nestler Heinrich, Smoleňák Petr

Tělovýchovná jednota Sokol Plavy
1:1(0:1)
Tělovýchovná jednota Jiskra Harrachov

STŘELCI: 68. Prousek Vladimír - 31. Michálek Ondřej
1 B Průcha Daniel
2 N Zajíček Štěpán
3 N Pátra Jakub
4 N Votoček Ondřej 46
5 N Titlbach Lukáš [K] 64
6 N Plný David           46
7 N Pekař Pavel
8 N Lupa David
9 N Prousek Vladimír 85
10 N Toman Ladislav 76
11 N Brezar Ondřej
NÁHRADNÍCI
12 N Rimský Jiří 46
13 N Černý Jakub 58 46
14 N Lála Marek 85
15 N Nosek Jindřich 64
16 N Pekelský Ondřej 76
22 B Nežádal Tomáš

První mistrák jarní sezony domácí zápas s Harrachovem. Velmi nefotbalové počasí, kdy především velká zima a silný vítr znepříjemňovali zápas jak hráčům tak divákům.
První poločas začal aktivitou domácích, ale bez vážnějšího zakončení. Nerovné jarní hřiště nepřispívalo k velkým kombinacím. Plavy hrály především po stranách hřiště a centrovanými míči ohrožovaly branku Harrachova. Nedokázali jsme se prosadit buď vlastními nepřesnostmi nebo dobrou hrou obrany soupeře, zejména Halamy a brankáře Uhlíře. Přesto pár náznaků šancí bylo. Dobré střely ze střední vzdálenosti měli Pekař s Prouskem. Další možnosti po centrech nedotáhli Lupa a Brezar. Hosté nebezpeční hlavně po stranách pohyblivými hráči a nebezpečným Šulcem. První branku inkasujeme lacině po chybě Votočka, který v tísni nahrávkou trefuje napadajícího Michálka a tomu se míč odráží přímo do pohybu na branku a po sólu prostřeluje Průchu.
Druhá půlka z naší strany lepší. Prostřídání hráčů a změna rozestavení přináší oživení. Jsme fotbalovější, ale bez finální fáze po pokutové území soupeře. Harrachov brání výsledek a vyráží do brejkových situací a je v nich velice nebezpečný. Plavy nedotahují mnoho nadějných akcí. Máme spoustu standartek, ale nezahráváme je dneska dobře. Dvacet minut před koncem se konečně prosazujeme po akci Lupy a Brezara proměňuje zkušeně nájezd z pravé strany pěknou střelou Prousek. Do konce zápasu ještě pár náznaků máme, ale bez využití. Naopak na druhé straně nás po sérii šancí a rohů zachraňuje dnes vynikající Průcha.
Dnes to nebylo úplně ono a v dalších zápasech se musíme hodně zlepšit. Třeba hned příští týden v neděli od 17h hrajeme v Desné na UMT se Smržovkou!

Začíná už také B tým, který hraje ve Mšeně v sobotu od 15:30!

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.