Smržovka - Plavy "A" 1:2 (0:2)

16.06.2017 09:13

Středa  14.6.2017 18:00h ( Smržovka )

Sestava: Škaloud – Jón, Černý Jakub, Plný, Trmal (52.Prousek) – Toman, Lejsek L., Lupa, Šimerda (75.Lubas), Rimský – Kohoutek (83.Svačina)

(Čermák)

Předehrávka posledního kola nadstavbové části se odehrála ve středu v podvečer na Smržovce. Hřiště po jarní části soutěží není na Smržovce v optimálním stavu a tak se dal čekat nepříliš pohledný fotbal se spoustou osobních soubojů. Plavy tentokrát nemusely řešit tolik absencí co v minulých zápasech a sestava včetně náhradníků byla celkem optimální a připravena zabojovat o 3body.

Zápas začal pro hosty dobře. Byli častěji na míči a dobrými kombinacemi přehrávali domácí. V 19.minutě po dvou vyhraných soubojích na polovině hřiště Davida Plného vyslal kolmici Lupa na Tomana, který postupoval ve dvojici s Rimským osamoceně na Macka v domácí brance. Zakončoval sám do brankaře, ale dorážku už uklidil do sítě. Branka ještě více uklidnila hosty a dále hráli v rámci možností celkem dobrý kombinační fotbal. Ve 32. minutě po centru Šimerdy z pravé strany se nepovedl zákrok domácímu brankáři a pohotovou dorážkou zařídil dvoubrankové vedení Jakub Černý. Poločas skončil zaslouženě 0:2 a to odpovídalo dění na hřišti.

Druhý poločas na začátku ovlivnilo nucené střídání Trmala Prouskem kvůli zranění kotníku po špatném došlapu. Obrana se mírně přeskupila a odolávala tlaku domácích z kraje poločasu. To vyvrcholilo tyčí Tondy Brože. Hra byla rozháraná z obou stran a domácí se pomocí nakopávaných míčů a důrazu v osobních soubojích dostávali do převahy. Naštěstí moc šancí z toho neměli a zbytek zahodili. Plavy naopak postupem času a střídáním hru oživily, ale šance z brejků pojistnou 3brankou také neskončily.

Zápletka nastala v 82. minutě kdy nejlepší hráč domácích Brož napřáhl z 20ti metrů a křižnou střelou překonal Škalouda. Očekávaný zvýšený tlak domácích ale nepřišel a hosté zkušeně dohráli zápas za tři body. Měli ještě superšanci Lubasem po centru Svačiny, ale bez využití.

 Zápas skončil vítězstvím Plavů 2:1, kterým zatím nástavba vychází výsledkově i herně nad očekávání.

Bilance 3-1-0 před posledním zápasem s prvním Pěnčínem! Doufáme, že si to před rozlučkou užijeme a nezkazíme dobrý dojem z posledních týdnů.

Zveme tímto také všechny příznivce, fotbalové kamarády a podporovatele Plavského fotbalu na sobotní zápas a následnou oslavu konce sezony na hřiště a do blízkého motorestu Morava.

 Další program : A) sobota 17.6. 17:00 doma Pěnčín + rozlučka 19:00………….

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.