Smržovka - Plavy A 0:1 (0:1)

05.09.2017 10:22

Rozhodčí: Švec, Řeháček, Kutílek

ŽK: 3:0  ČK 0:0

Branky Plavy: Sitarčík

 

Neděle  3.9.2017 17:00h

 

Škaloud

Černý J.  Večerník  Jelínek  Jón

Rimský  Plný  Sitarčík  Balatka (89. Černý M.)

Černý L.  Toman

(Lédl, Gallyas)

Těžký zápas čekal Plavy v neděli na Smržovce. V rámci předpokladu klidnějšího průběhu nechali hosté doma preventivně Lupu a i tak se čekalo vyhrocené a tvrdé utkání.

Začátek zápasu patřil domácím, kteří se snažili zatlačit hosty a poměrně pěkným fotbalem se jim to zprvu dařilo. Nevytěžili z toho ale žádnou velkou šanci ke vstřelení branky. Plavy se postupem času dostávaly víc a víc do hry. Začaly domácí napadat ve vyšším počtu a znemožňovat jim do té doby poměrně klidnou rozehrávku. Smržovka začala nakopávat a hosté se dostávali do hry. Po faulu domácích ve 24. minutě na pravé straně od rohu jejich pokutového utkání zahrával standardku Sitarčík a místo centru, který čekali všichni zakroutil lahůdkový “banán“ na zadní tyč a brankář jen sledoval, jak střela zapadla za háčky zadní tyče domácí branky. Tato situace povzbudila Plavy a do konce poločasu ovládly hru a několik slibných šancí trestuhodně zahodily. Hlavně Lukáš Černý po sólu přes půlku hřiště sám před brankářem neproměnil. Další tutovku spálil Toman po dorážce z hranice pokutového území, když přestřelil branku.

Poločas tedy skončil 0:1.

Druhé dějství zápasu začalo ve znamení mírné převahy domácích, kteří potřebovali vyrovnat. Hosté ale na rozdíl od minulého utkání zodpovědně bránili a taky Škaloud v brance byl pozorný. Ojedinělé šance měli domácí ze standartních situacích a jednou šikovnou kombinací z levé strany postupovali sami na Škalouda, ale ten výborným zákrokem šanci zneškodnil. Postupem času Smržovka více otevřela hru a zejména Štěpánek a Brož ve středu pole nás začali více přehrávat. Smržovka má ale na začátku sezony poněkud vlhký střelecký prach a ani ve třetím zápase branku nevstřelila a její opticky pohledná hra končila většinou nepřesností v autu nebo chybou ve finální fázi. Plavy hrály zkušeně zezadu a na brejky, ale žádný nedotáhly ke gólové pojistce a tak se strachovaly o vítězství až do konce.

Výborný výkon podali dnes všichni hráči a zaslouží pochvalu. Skvěle opět zahráli zejména oba útočníci Sitarčík a Lukáš Černý, kteří si vyhovují svým rozdílným způsobem fotbalu a dobře se doplňují.

Další program : sobota 9.9. 17:00 Plavy A – Lučany

                          neděle 10.9. 16:00 Smržovka – Josefův Důl

                          tréninky út a čt 18:00

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.