Plavy B – Nová Ves 3:2 (0:1)

18.10.2017 22:12

Rozhodčí: Klement, Rulec, Pokorný

ŽK: 5:2  ČK 0:0

Branky Plavy: Černý 2x), Jandura

Neděle  15.10.2017 15:30h

Šikola

Fojtík (46.Šimčík) Meisl Tomíček Večerník

Svačina Lédl Šimerda ( 55. Bartoš )  Toman

Černý L. Červinka ( 59. Jandura )

Před velkou diváckou kulisou a za pěkného slunečného počasí sehrálo B mužstvo další domácí zápas tentokrát proti super týmu z Nové Vsi, který pro letošní sezonu výrazně posílil o zkušené hráče typu Bílka, bratry Halamovi a Trytka v brance a bez porážky vede soutěž. Domácí se posílili o Tomana a Černého a také vypomohli hráči ze sobotní lavičky Večerník, Lédl a Šimerda.

První poločas začal studenou sprchou pro domácí, kdy už ve 2.minutě po centru a dobrém zakončení Karaqiho hned prohrávali a vypadalo to nevalně. Postupem času se ale domácí oklepali a začali hru vyrovnávat a měli i superšanci Červinkou, který ale sólo na Trytka neproměnil.

Druhý poločas byl už překvapivě o něčem jiném. Plavy začaly hosty přehrávat kupodivu měly více sil a lépe se pohybovaly. Nebezpečný byl hlavně Černý a Toman, kteří motali hlavu hostující poněkud statické obraně. Po 15. minutách vystřídal Jandura Červinku a hned prvním dotekem vyrovnal ne úplně jednoduchou dorážkou po nabídce od Černého. Tato branka nastartovala domácí ještě víc a bylo jich plné hřiště. Jenže přišla chyba a penalta na Bílka. Sebevědomého Kocúra, ale bravurně vychytal Šikola a nastartoval svůj nejlepší výkon v Plavech. Pochytal ještě další šance hostí a jistou rozehrávkou podpořil domácí obranu. Plavy chodily do otevřené obrany a to sedí Tomanovi, Bartošovi i Černému. Přicházeli šance a dvě z mnoha využil Černý a bylo 3:1 a deset minut do konce. Hosté ještě zkorigovali na 2:3 v 90. minutě, ale víc už nestihli.

Velmi překvapivá, ale o to sladší výhra. Výborný, bojovný výkon celého mužstva. Hvězda utkání v brance domácích ŠIKI a taky Lukáš s 2góly a přihrávkou na třetí výborný výkon.

Další program : sobota 21.10. 15:30 Plavy A – Harrachov

                       sobota 21.10. 15:30 Janov – Plavy B

                       tréninky út a čt 18:00

 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.