Plavy A – SK Jívan Bělá 6:4 (4:2)

29.08.2017 10:23

Rozhodčí: Lopuszynski, Maruška, Lejsek

ŽK: 0:0  ČK 0:0

Branky Plavy: Sitarčík, Rimský, Balatka, Černý Lukáš 3x)

 

Sobota  26.8.2017 17:00h (Plavy)

Sestava:

Škaloud

Trmal (59.Prousek)  Večerník   Plný  Jón

Rimský  Černý J.  Sitarčík (89.Gallyas)  Balatka (70. Svačina)

Černý L.  Toman

První podzimní domácí utkání sehrály Plavy proti mužstvu nováčka ze Semilského okresu SK Jívan Bělá. Plavy opět řešily některé absence až pěti hráčů základního kádru a vyšla z toho poněkud improvizovaná sestava hlavně do defenzivy. Jak už napovídá výsledek nebylo to zrovna utkání pevných obran a skvělých brankářů! Začátek zápasu velmi svižný a po chybách obran za 4.minuty 1:1. Další šance hosté naštěstí nepotrestali a využili až další chybu domácích v 19. minutě. Potom se hra trochu uklidnila a domácí třemi brankami v rozmezí 31.-39.minuty otočili skóre na poločasových 4:2. Hrozný poločas co se týká celé obrany včele s Pepou v bráně. Opačné hodnocení zaslouží po zranění vracející se a dnes skvělý Sitarčík, který společně s Tomanem, Rimským, Balatkou a Lukášem Černým otočily průběh poločasu ve prospěch Plavů.

Druhý poločas domácí nechtěli opakovat chyby v obraně a zvládnout druhé dějství více v klidu. Opak byl ale pravdou a triviální chyby v obranné činnosti pokračovali jako na běžícím pásu. Toho Bělá využila naštěstí až v 62. minutě ke snížení na rozdíl jedné branky po další sérii chyb a bylo domácím poněkud dusno. Plavy šance z brejků v této pasáži zápasu zahazovaly až přišla 81. minuta a jednoduchá branka pro domácí po dlouhém autu a hlavičce Lukáše Černého. Mohlo by se v klidu dohrát, bylo to znovu o dvě branky, ale to dnes nebylo v silách domácí defenzivy. Za minutu opět po chybě 5:4. Hosté posunuli skoro vše na hrot a snažili se vyrovnat, ale naštěstí to nedopadlo a z brejku v 90. minutě Lukáš Černý zkompletoval hattrick na konečných 6:4.

Dnes pěkný zápas pro diváka (10 branek), ale okem trenéra na nové hlasivky a infarkt. Potřebujeme ustálit obranu a zapracovat na defenzivě celého mužstva. Pokud by dnes na druhé straně hřiště stál kdokoliv jiný, než naivně hrající nováček soutěže byl by z toho výprask se vším všudy!!! Alespoň nějaké pozitivum je 6 branek vstřelených kdy, jak už jsme uvedli, za tři body dnes vděčíme zejména Richardovi a hráčům kolem něj (Ládikovi, Balymu, Rímovi). Ještě bych vyzdvihl Lukáše Černého nejen za tři branky, ale za celkový bojovný fyzický výkon, a kdyby ještě pomohl občas při bránění standardek, bylo by to skoro “dokonalé“.  Těší nás také přínos a přístup našich mladíků Balatky, Svačiny a Gallyase, kteří se začínají velmi dobře prosazovat, což potvrdili všichni i v neděli svým výkonem za B-tým.  

Další program : sobota 2.9. 14:00 Mšeno C – Plavy B

                          neděle 3.9. 17:00 Smržovka – Plavy A

                          tréninky út a čt 18:00

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.