Plavské „B“ mužstvo si připsalo první jarní vítězství

20.04.2017 09:28

Plavy B – Kořenov 3:0 (poločas 1:0)

V neděli 16. 4. 2017 se utkal „B“ tým na domácím hřišti s Kořenovem.

Plavy nastoupily v sestavě:

Nežádal – Fojtík (45. M. Černý), Meisl, Korotvička, Šimčík (45. Tomíček) – Lubas (83. Harik), Šimerda, Kouřil, Svačina (45. Trmal) – Čermák (40. Jandura), Červinka.

Domácí z Plavů měli mírnou územní převahu, ale k vytváření šancí chyběla finální přesná přihrávka. Gólu se diváci dočkali ve 24. minutě, kdy se po vydařené akci Čermáka s Červinkou trefil zblízka Lubas. Poločas skončil s nejtěsnějším vedením pro domácí.

Do druhého poločasu jako již tradičně doznala sestava několika změn. Domácí byli o poznání aktivnější a pohyblivější než v prvním poločase. Tím se zlepšila celkově i hra a výsledkem byl v 64. minutě druhý gól, který vsítil vydařenou střelou z šestnáctky Trmal. Účet uzavřel v 76. minutě Červinka. Domácí zaslouží zejména pochvalu oproti předešlým zápasům za zlepšený výkon v obranné činnosti a uhráli zápas s nulou.

Tímto kolem skončila základní soutěž OP Jablonec nad Nisou. Desáté místo v konečné tabulce znamená pro Plavy B hrát v nadstavbové části ve slabší skupině. Cílem je tuto skupinu alespoň vyhrát.

Rozhodčí: Purm – Lebeda, Jákl

Žluté karty: 1:2

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.