Plavské áčko si zajistilo tři body proti Harrachovu až v samém závěru zápasu, 4:1 ( poločas 1:1 )

21.09.2015 10:18
V domácím prostředí jsme v sobotu 19. 09. 2015. hostili Harrachov, který v minulém kole porazil Pěnčín. Očekávali jsme proto velmi těžké utkání. 
 
Naše sestava až na zraněného J. Černého byla kompletní: Škaloud – M. Lejsek, Korotvička, Jelínek, Votoček – Rimský (88. Gallyas), L. Lejsek, Šimerda, Jón – Tomíček (62. Čermák), Toman.
 
První poločas jsme začali velmi aktivně a využívali hlavně chyb hostující obrany. Do samého konce jsme však dotáhli až akci ve 23. minutě, kdy po ose Votoček-Tomíček-Toman posledně jmenovaný nadvakrát dopravil míč do sítě, 1:0. Nedlouho po té jsme se mohli radovat podruhé, kdy ke skórování vybídl Tomíčka kolmou přihrávkou Šimerda, ale Tomíček proti brankáři totálně selhal. Hra se přelévala od jedné brány k druhé. Po jednom z rychlých protiútoků po levé straně se se štěstím míč dostal k Poseltovi a ten klutavkou ve 40. minutě vyrovnal na 1.1.
 
Druhý poločas jsme nezačali dobře a jen díky Škaloudovi jsme neprohrávali. Hosté nás začali přehrávat fyzicky a požár na poslední chvíli řešili několikrát Korotvička, Jelínek a výborný Škaloud. I my jsme občas zahrozili, ale koncovka je naší slabinou. Zápas pomalu spěl do nerozhodného výsledku, když se ve vápně chytře uvolnil Toman, kterého hosté zastavili v 73. minutě jen za cenu faulu a Rimský se z pokutového kopu nemýlil, 2:1.
 
Závěr patřil opět hostům a jen se štěstím jsme hájili nejtěsnější vedení. Naši pojistku mohl udělat Toman, ale jeho střela ve vyložené šanci jen těsně minula branku hostí. V samém závěru hosté již hráli vabank a po jedné z chyb obránce se dostal míč ke Gallyasovi, který proti vyběhnuvšímu brankáři s ledovým klidem poslal míč v 90 minutě ze 40 metrů do opuštěné brány, 3:1. Již v nastaveném čase přidal ještě jeden gól Jelínek z trestného kopu, kdy po teči ve zdi míč doputoval na opačnou stranu branky než stál hostující brankář, 4:1.
 
Výsledek byl pro hostující mužstvo až příliš krutý. Zápas velmi dobře řídil rozhodčí Vrtal, kterému na pomezí sekundovali Řezáč a Kovář.
 
Plavské béčko dostalo v neděli 20.09.2015. nářez doma se Mšenem „C“  0:6, poločas 0:4.
Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.