Plavské „Áčko“ se výhrou nad Albrechticemi vrátilo na druhé místo tabulky

17.04.2017 23:35

V sobotu 15. 4. hrály Plavy „A“ doma s dosud na jaře neporaženými Albrechticemi.

Sestava doznala změn z důvodu absence L. Lejska a zranění Prouska:

Škaloud – Votoček, Jelínek, Černý, Jón – Rimský, Plný, Lupa, Toman – Kohoutek (64. Čermák), Sitarčík (69. Pekař).

Začátek zápasu domácím vůbec nevyšel. Kupili chybu na chybu a hosté toho brzy využili. První branku vstřelil z pokutového kopu Pipek po zbytečném faulu Jóna. Druhý gól hostů vstřelil ve 13. minutě hlavou z rohu Honzák, kdy domácí obrana včetně brankáře zcela selhala. Domácí byli na ručník.

Naštěstí se domácí nesložili a hra se postupně začala vyrovnávat a šancí na obou stranách bylo požehnaně. V 19. minutě si navedl míč k velkému vápnu Lupa a míč uklidil k tyči hostujícího brankáře. Vyrovnání přišlo ve 31. minutě po rohovém kopu, kdy Sitarčík zatočil roh na zadní tyč, kde míč do brány doklepnul hlavou Rimský. Do poločasu se oba týmy shodně předháněly ve vytváření chyb na jedné straně a zahazování šancí na druhé straně.

Druhý poločas tak začínal za remízového stavu 2:2. Bohužel začátek druhé půle opět zastihnul domácí tým nekoncentrovaný a s kolmou přihrávkou ve 47. minutě na vápno si uměl poradit Štěpnička a hosté znovu vedli. V této fázi to s domácími nevypadalo vůbec dobře.

Obrat nastal až v 64. minutě, kdy střídající Čermák byl na hřišti jednu minutu a ve vápně byl sražen. Pokutový kop s přehledem proměnil Rimský. Útoky a slibné šance se střídaly do konce zápasu na obě strany. Štěstí se nakonec naklonilo na stranu domácích, kdy po zahraném trestném kopu do vápna se v 81. minutě nejlépe ve skrumáži zorientoval J. Černý a zblízka prostřeli hostujícího brankáře. V samotném závěru, kdy síly už ubývaly oběma mužstvům, domácí uhájili vydřené vítězství. Pochvalu zaslouží celé mužstvo, že nesložilo v průběhu zápasu zbraně a odměnou jim jsou 3 body.

Rozhodčí: Havel – Čurda, Pavlů

Žluté karty: 3:2

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.