Plavské „Áčko“ poprvé klopýtlo v Albrechticích ( 1:2, poločas 1:1)

14.09.2015 07:52

K dalšímu utkání jsem zajížděli v neděli 13.09. po obědě do Albrechtic. Oproti minulému zápasu došlo kvůli zranění, absencím či vyloučení k značným změnám v sestavě a dalo se očekávat, že nás v Albrechticích nečeká nic jednoduchého.

Sestava: Škaloud – Jelínek, Tomíček, L.Lejsek, Knap – Trmal, Jón, Šimerda, Rimský (86.Vondra) – Toman, Čermák (62. Lubas)

Prakticky celý zápas jsme se jenom bránili a pár slibných brejkových situací jsme vyřešili špatně, svou zbrklostí a nepřesností. Pouze jeden rychlý protiútok se nám podařil. L. Lejsek dlouhým pasem za obranu vybídl k sólu Tomana a ten v 10. minutě poslal náš tým do vedení. Neustálým protiútokům jsem za přispění Škalouda a břevna odolávali skoro půlhodinku. Pak však u autové čáry si lehce poradil Trmalem a Tomíčkem Sedlák a ve 28. minutě z úhlu vstřelil vyrovnávací branku.

Celý druhý poločas se odehrával opět v režii domácích. Dopředu jsme se prakticky nedostávali, neboť naše záloha byla zaměstnávána směrem dozadu a dopředu nezbývaly síly. Opět nás zachránilo břevno a několika zákroky Škaloud. Rozuzlení přišlo v 73. minutě, kdy jsme po rychle vhozeném autu nepokryli domácího hráče a po přečíslení ještě první střelu Škaloud bravurně vyrazil, ale na dorážku zcela volného Bělohlávka již byl krátký.

Po vystřídání prý zcela vyčerpaného Čermáka jsme se už dopředu nezmohli na nic. Utkání skončilo. Domácí zvítězili proti našemu silně oslabenému mužstvu zaslouženě.

Utkání s přehledem řídil rozhodčí Vacek,

 

Plavské „Béčko“ i 9 lidech přivezlo z Lučan remízu 1:1

Po dvojnásobném vyloučení ve 47. minutě ( Král a Škoda ) uhrálo béčko cennou remízu, kdy jediný náš gól vstřelil v prvním poločase Gallyas.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.