Nová Ves - Plavy B 2:4 (2:2)

13.06.2017 09:15

Béčko zajíždělo na nedělní dohrávaný zápas 11.07.2017 na hřiště Nové Vsi.

Při různých absencích se sestava rodila trochu těžko a Plavy nastoupily takto…

Sestava: Šikola – Fojtík, Vondra, Meisl, Matoušek – Svačina, Šimerda, Harik (45. Plný), Lubas (56.Bartoš) - Červinka, Tillinger

Hosté začali s chutí a velmi dobře kombinovali a domácím skoro nepůjčovali míč. Hra začínala od Šikoly přes obranu ke středu pole kde Harik a Šimerda rozdávali na běhavé kraje a vše zakončoval Červinka na hrotu. Takže v 6. a v 17. minutě po pěkných akcích a zakončeních Červinky bylo 0:2 a hosté byli na koni. Domácí pouze nakopávali dlouhé míče na Kohouta a další 3 hráče, kteří zůstávali na hrotu. Hostující obrana pod dojmem vedení začala hrát za každou cenu fotbal po zemi bez nákopů až z toho pramenili chyby a dvě domácí potrestali neskutečnými střelami, které asi už dlouho nezopakují. Nicméně najednou to bylo 2:2 a Plavy byly vyvedeny do konce poločasu z tempa hry.

Druhý poločas začali opět hosté hrát svoji hru, ale branky se nedostavovaly. Šance zůstaly neproměněny jak ze hry, tak i ze standartních situací. Domácí stále nakopávali dlouhé míče na 70 metrů a pár náznaků na hrbolatém terénu po divných odskocích měli, ale tentokrát to “góly roku“ neskončilo. Postupem času domácí odešli fyzicky a hosté v posledních deseti minutách skórovali. Obě krásné akce narýsoval podobně Šimerda na pravou stranu na Červinku (80.min) a o chvilku později na Bartoše (82.min) a ty své samostatné nájezdy výborně zakončili. Utkání po cca 10minutách skončilo a hosté potvrdili první místo ve spodní nadstavbě. Tímto zápasem pro B sezona končí.

Zápas opět vyšel Jarkovi na 3branky a potvrdil svoji vynikající jarní formu. Ostatní také výborní. Všichni mládežníci začínají zdá se pobírat dospělí fotbal a prosazovat se v něm, jen tak dál. Samostatnou kapitolou je špílmachr Šimerda, který oživil kariéru v A a také dnes byl skvělý a už druhý víkend 2 zápasy za sebou!!! V jeho letech pro ostatní podobné ročníky neuvěřitelné!!!

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.