MTB závody v Bakově n / J

06.09.2015 22:53
Cyklo oddíl se tento pátek a sobotu zúčastnil závodů v Bakově n / J.
 
V pátek se konal závod dospělých, kde náš oddíl zastupuje manažer, trenér a závodník Michal Benda. Závod pro něj bohužel skončil již pár kol po startu pro defekt zadního kola. Při rozjíždění se Michalovi podařilo proříznout galusku a oprava tmele, která proběhla chvíli před samotným startem, nevydržela a Michal tak musel po 2 kolech skončit. V tu chvíli se pohyboval v čelní skupince.
 
V sobotu pak byly na programu závody dětí. Závody v Bakově jsou jedny z největších v kraji a pravidelně se jich účastní více než 400 dětí. Pořadatelé opět připravili celodenní program, kterému přálo i počasí. Závodů se zúčastnila 4 členů oddílu – Terezka, Anežka, Kryštof a Marek. Terezka skončila v závodě odrážedel na 14. místě, Anežka obsadila na závodním okruhu dlouhém 850m 8. místo. Kryštof po pěkném souboji ve dvou kolech vybojoval umístění na bedně a to 2. místo. Nejdelší a nejtěžší trasa čekala na Marka, který ale zabojoval a 3 okruhy zvládl v parádním čase 21 minut a skončil 13.
 
Mimo závodů v cross country jsme se zúčastnili i závodu ve sprintu a miniorientačního závodu dvojic. Menší závodnice si pak užili dětských hřišť a doprovodných aktivit a soutěží.
 
Další závody, které děti z oddílu budou absolvovat se uskuteční 20.9. na Bedřichově a poté 26.9. v Liberci, kde se uskuteční finálový závod Spinfit série ve které soutěží Anežka a Kryštof.
 
 
Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.