Lučany - Plavy A 1:1 (1:0)

13.06.2017 09:17

Sobota  10.6.2017 17:00h ( Lučany )

Sestava:

Škaloud – Jón, Černý Jakub, Plný, Trmal – Toman, Lupa (77.Svačina), Šimerda, Rimský – Sitarčík (67.Lubas), Kohoutek (Meisl)

Plavy zajížděly k dalšímu zápasu nadstavbové části do Lučan a byly si vědomi síly soupeře, který ve středeční předehrávce zvítězil v do té doby nepřekonatelném Pěnčíně 3:1.   

Trenér Sitarčík měl opět problémy s absencemi několika hráčů. Sestavu hostí naopak doplnili Kohoutek a Rimský. 

Začátek zápasu naplnil očekávání a domácí častěji ohrožovali Škalouda v hostující brance.

Z počátečního tlaku domácích vyplynula branka Pavelky na 1:0 v 5.minutě. Z hosty to nevypadalo moc optimisticky. Postupem času se hra začala vyrovnávat. Plavy přidaly na důrazu a domácí začali mít trochu problémy s časem na svoji kombinaci a fotbalovost. Hostům vyhovovala hra založená na přesném bránění a spolehlivosti výborného Škalouda v brance. Z celkem pevného bloku vyrážely do nebezpečných protiútoků zejména z levé strany Tomanem, který po individuálních akcích servíroval centry do nebezpečných prostor před Lučanskou brankou. Největší šanci měl z podobné situace Sitarčík, ale vychytal ho reflexivně také výborný domácí Spanilý v brance. Také domácí měli několik dalších šancí, ale ztroskotali na Škaloudovy.  

Druhý poločas nabídnul podobný obraz hry, kdy se domácí tlačili za další brankou a hosté spolehlivě bránili a vyráželi do nebezpečných kontrů. Lučany dnes ale působily maličko unaveným dojmem. Zejména středový hráči, kteří měli problémy s matadory naší zálohy Lupou a vynikajícím Šimerdou, který odehrál výbornou partii. V průběhu 2poločasu jsme vystřídali a Lupu se Sitarčíkem, které nahradili mladíci Lubas se Svačinou a naši hru citelně oživili. To přineslo také vyrovnávací branku, kdy po centru z levé strany zakončoval Rimský do brankaře a pohotový Lubas dorazil do odkryté branky a bylo v 85. minutě 1:1. Zbytek zápasu hosté ubojovali a odváží asi spravedlivou remízu.

Nutno dodat, že Lučany byly asi trochu lepší a měly více šancí na vstřelení druhé branky, ale dnes vyšlo utkání oběma gólmanům a ti větší skóre nepřipustili. Venku se nám na jaře moc nedaří, ale dnes to vyšlo dobře a potvrzujeme dobrou formu v nadstavbové části soutěže.

Celé mužstvo zaslouží pochvalu nejen za bojovnost, ale také dnes i za fotbalovou kvalitu. Brankář skvělý výkon, obrana spolehlivá, záloha kraje zejména Láďa super, Lupa a Šimerda bez defendra velmi dobří i dozadu, útočníci spoustu soubojů s dobrou obranou Lučan, mládežníci skočili do rozjetého zápasu a v podstatě ho vyrovnali.

          

Další program : A) středa 14.6. 18:00 na Smržovce

                     B) sobota 17.6. 17:00 doma Pěnčín + rozlučka 19:00 :)

Odkazy na výsledky, tabulky a program soutěží najdete na https://www.tjsokolplavy.cz/sportovni-oddily/fotbalovy-oddil/.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.