Jarní sezónu začal „A“ tým výhrou na Smržovkou 4:0 ( poločas 1:0)

03.04.2017 12:31

Po odloženém prvním jarním utkání s Jablonečkem, jsme ve druhém kole přivítali, na domácím hřišti, Smržovku, která přijela oslabená o několik hráčů základní sestavy a na lavičce neměla vůbec nikoho. Naopak domácí trenér Sitarčík měl zamotanou hlavu, koho z širokého kádru postavit do utkání. Nakonec se rozhodl pro tuto sestavu:

Škaloud – Jelínek, Prousek, Plný, Votoček – Jón, L. Lejsek, Lupa, J. Černý – Toman, Sitarčík. Na lavičce byli připraveni Rimský, Pekař, Čermák.

Smržovka: Picka – Beránek, Hnídek, Patočka, Sucharda, Vokuš, Jelínek, Štěpánek, Tolvaj, Frydrych, Červenka.

Začátek zápasu vyzněl lehce pro domácí, ale bez výraznější brankové příležitosti.

Velkým soupeřem obou mužstev bylo hřiště, které svými nerovnostmi nedovolovalo kombinaci po zemi. To více vyhovovalo hostům, kteří hráli jednoduše a hrozili zejména ze standartních situací. Domácím se kombinace nedařila a chyběl větší pohyb. Přesto se první branky dočkali domácí, kdy ve 32. min po přiklepnutí od Sitarčíka se dostal k míči Lupa a střelou z 12 metrů k tyči se nemýlil. Náskok mohli domácí navýšit zejména po centru Lupy, bohužel Sitarčík i díky terénu z malého vápna přestřelil.

Druhý poločas se vyvíjel jako první, domácím chyběl pohyb a klid pro kombinaci. Hosté trpělivě střádali odehrané minuty a čekali na svou příležitost. I v druhém poločase si vytvořili největší šance po chybách domácích, naštěstí bez úspěchu. Zlepšení výkonu domácích nastalo až po vystřídání Sitarčíka Rimským v 66. minutě a po odchodu zraněného Frydrycha v 74. minutě. Domácí se začali dostávat do šancí, v 84. minutě uklidil do brány centr Toman, v 86. minutě se trefil podruhé Lupa a vítězství pečetil po pěkné samostatné akci v 90. minutě Pekař, který v 81. minutě střídal J. Černého. Na hřiště se ještě doslal v 86. minutě Čermák, který střídal Tomana.

Utkání řídila trojice rozhodčích Mizera – Lopuszynski – Smoleňák ml.

Na žluté karty 1:1 ( Lupa – Beránek)

Na utkání dohlížel delegát Jan Krupa.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.