Jablonec nJ : TJ Sokol Plavy "A" 0:2 (0:1)

15.04.2024 21:11

13.4.2024 16:30

Jablonec nJ : TJ Sokol Plavy
0:2 (0:1)
10´⚽️ Jodas
70´⚽️Jodas
Průcha
Nosek Vít Zajíček Svačina
Balatka Brezar Jodas Pekelský
Prousek Pátra
( 66´Lupa, 76´Phung, 78´Plný, Mihálik )

  Začátek zápasu vyrovnaný. Domácí nebezpeční z rohových kopů a brejkových situací na hrotu hrajícím Tomíčkem. Postupně přebíráme iniciativu a začínáme dominovat. První branku dává Jodas po centru Brezara na zadní tyči zakončením z voleje. Bohužel to je na dlouhou dobu vše z naší strany. Přispůsobujeme se hře domácích a fotbal nemá oboustraně valnou kvalitu. Držíme sice míč, ale chybí pohyb a moment překvapení. Přesto máme dost šancí, ale je koncovka dnes bídná. Velké šance zahazujeme Brezarem po rohu, Pekelský samostatné zakončení, Prousek zakončení po centru atd...
  Druhý poločas zahajuje zbytečným vyloučením domácí Adámek po 2ŽK. Takže naše převaha se ještě násobí proti domácím v 10. Je to skutečně fotbal na jednu branku, ale v chůzi a s přehlídkou nevyužitých šancí. Domácí důrazní a při vědomí pouze jednobrankového manka bojují, ale výrazná nekvalita jim brání prakticky v jakémkoliv ohrožení Průchy v naší brance. My zahazujeme šance Plným, Lupou, Balatkou. Vysvobození přináší až 70´ minuta a branka Jodase po kombinaci Lupa-Pekelský-Pátra. Do konce má ještě možnost Jodas kompletovat hattrick, ale v několika šancích se už neprosazuje a protrápený zápas konečně končí.
  Dneska celkově nedobrý výkon a přispůsobení se slabšímu soupeři. Pozitivní je výsledek a čisté konto pro Průchu + Jodas 2 branky. Pošetřili se klíčoví hráči s drobným zraněním Lupa a Mihálik. Do příště musíme zlepšit úplně vše, protože proti Pěnčínu by toto nemohlo stačit!

  Tento týden sobota v Plavech od 17:00 Pěnčín B).

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.