Fotbalový víkend 20. a 21.8.

22.08.2016 08:35

Libštát – Plavy „A“   3:4  (poločas 0:1) – hráno v sobotu 20. 08. 2016.

K prvnímu mistrovskému zápasu jsme zajížděli na hřiště nováčka soutěže, který do I.B. východ postoupil z okresu Semily. Měli jsme obavy z nováčkovského nadšení soupeře, což se naplnilo v prvních minutách zápasu, kdy nás soupeř nepustil za půlku a hrozil zejména na malém hřišti dlouhými auty směřující až před naší branku. Naštěstí jsme tento divoký úvod zápasu přečkali a postupně jsme se začali osmělovat dopředu. Bohužel jsme zahodili v I. poločase několik vyložených šancí a naši ostrostřelci Kohoutek, Sitarčík, Toman a Lupa se museli červenat. Jednu branku jsme nakonec do poločasu vstřelili po dobré kombinaci, na jejímž konci byl Lupa.

Druhý poločas jsme začali velmi dobře a po kombinacích jsme se dostávali lehce před branku soupeře. Z toho vyplynuly další 2 branky v krátkém sledu za sebou, které vstřelil opět Lupa. V 60. minutě se zdálo, že je zápas rozhodnutý. Začali jsme hrát příliš na krásu dopředu, zahodili několik dalších šancí a bránit dozadu se už nikomu moc nechtělo.

Toho využil soupeř a hrozil z rychlých protiútoků. Nejprve po akci po lajně dorazil domácí hráč Lukáš Kobrle míč do naší brány. Branka v naší síti nebyla pro nás varováním a trest přišel v poslední desetiminutovce, kdy domácí po dvou standartních situacích stav utkání vyrovnali. Již se zdálo, že se týmy rozejdou v tomto utkání smírně s jedním bodem. Ale po posledním našem rohovém kopu se po dvou odrazech dostal ve vápně k míči Lupa a propálil vše, co mu stálo v cestě. Lupa se stal se 4 brankami výraznou postavou utkání.

Sestava:  Škaloud – M. Lejsek, Tomíček, J. Černý, Jón – Šimerda (60. – L. Černý), Plný, Lupa, Toman – Sitarčík, Kohoutek (náhradníci: Lubas, Meisl)         

Branky: Lukáš Kobrle 2, Fiedler -  Lupa 4

Utkání velmi dobře řídil hlavní rozhodčí Mario Ďorď.

 

Plavy „B“  - Jeníšovice „B“ 3:4 (poločas 0:2) – hráno v neděli 21.08.2016.

Plavské béčko přivítalo na svém hřišti rezervu Jeníšovic, které přijely posílení o několik hráčů „A“ týmu (Vavřich, Randák) a na hře to bylo znát. Od počátku byli hosté lepší a výsledkem převahy byly dva góly v síti domácích do poločasu. Pouze koncem prvního poločasu se na chvíli hra vyrovnala a domácí dvakrát zahrozili, bohužel bez brankového vyjádření. Do druhého poločasu nastoupili domácí se 2 změnami v sestavě a na hře dopředu to bylo znát.  Výsledkem bylo vyrovnání a od 60. minuty začínal zápas prakticky znovu. S přibývajícím časem však domácím ubývali síly a rozdílovým hráčem posledních 30 minut se ukázal Matěj Randák, který byl u všech nebezpečných akcí hostujícího celku. V rozmezí 77. až 80 minuty vstřelili hosté 2 branky a zdálo se, že zápas je rozhodnut. Domácím se však podařilo vstřelit 4 minuty před koncem kontaktní gól. Ale vyrovnat už domácí nedokázali.

Utkání řídila s přehledem trojice rozhodčích Diringer, Maňák, Řezníček

Branky: 51. Horák, 57. Čermák, 86. Szatmari – 16. Vavřich, 19.Strnad, 77. Aron, 80. Randák

Sestava domácích: Nežádal – Szatmari, Meisl, Horák, Fojtík – Lubas, Vondra (46. Machalický), Kouřil, Svačina (67. - Jar.Jelínek)  – Jandura (46. - J. Čermák), L. Černý

Sestava hostů: Cejnar – Macúr, Aron, Svoboda, Rosenbaum, Kočí, Imlauf, Beránek, Randák, Strand, Vavřich

 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.