Fotbalisté „A“ týmu zahájili jarní sezónu 2015 zápasem s SK Jilemnice výhrou 4 : 1

23.03.2015 20:22
Fotbalisté zahájili dne 21.03.2015 jarní sezónu zápasem v Jilemnici. Za ideálního počasí jsme byli v očekávání, jak se našim fotbalistům bude v prvním mistrovském zápase dařit.
Do zápasu jsme nastoupili skoro v optimální sestavě, z kádru chyběl jen omluvený Matěj Lejsek a pracovně zaneprázdněný Sláva Galbavý.
Vstup do zápasu nás nezastihnul zrovna v optimálním rozpoložení a jen se štěstím jsme přečkali v prvních deseti minutách několik šancí domácích. Svými zákroky nás podržel v brance Vojtěch Spanilý. V dalším průběhu se potvrdilo pravidlo nedáš dostaneš a do poločasu jsme 2 góly (Sitarčík a Šilhán) soupeře doslova zaskočili.
Postupem času se zlepšila i naše kombinační hra a získávali jsme převahu v poli.
Bohužel svou chybou jsme umožnili soupeři povedenou střelou z 20 metrů výsledek do poločasu zkorigovat.
Do druhého poločasu jsme vstoupili o poznání aktivněji než náš soupeř a bylo jen otázkou času, kdy přidáme další branku. Hráčům Jilemnice zřetelně ubývali síly (zřejmě zimní příprava horší než u nás…). Zápas jsme rozhodli 2 krásnými úniky za obranu, kdy si na kolmici od Šimerdy naběhl Čermák a o několik minut později na přihrávku Čermáka Sitarčík a nemýlili se. Dalších několik šancí jsme pak ještě nevyužili.
Zápas byl až do konce pod naší kontrolou. Velmi dobré výkony podali zejména Vojtěch Spanilý, Honza Jelínek, Lukáš Lejsek, Ondra Berndt a Richard Sitarčík, ale i zbytek mužstva zaslouží za bojovný výkon velkou pochvalu.
 
Sestava:  Spanilý – Černý J., Jelínek, Lejsek L., Šilhán – Votoček (84.min. Jandura), Šimerda, Berndt, Jón – Sitarčík, Čermák ( náhradníci Kouřil, Tomíček).
 
V příštím zápase přivítáme dne 28.03.2015. od 15,00hod na svém hřišti mužstvo Rovenska. Těšíme se na Vás, fanoušci!
Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.